![]() |
Koji OS X spasavajte???
POZDRAV
Trazio sam po forumu al nisam uspeo da nadjem ono sto me interesuje pa rekoh da vas zamolim za savet! Da li mozete da me posavetujete koji OS X da instaliram na mojoj masini a da radi 100% ako je to moguce. Moja konfiguracija je Intel core2 QUAD Q8300 procesor Asus COMANDO ploca 2 gb Kingston Xyper KHX6400D2 cl5 memorija ATI Radeon HD4350 GPU grafika Trenutno integrisana zvucna(prodao sam kartu)za desetak dana mi stize RME 9632 Probao sam sam sa Mac OS X 10.5.5 ali ne ide.Da li imam losu verziju ili nemam pojma sta je??? Dajte pomagajte crkoh od znatizelje da vidim kakav je taj MAC! Hvala unapred |
Re: Koji OS X spasavajte???
nema sanse da na taj asus istaliras leoparda.
moraces drugu plocu da nabavis. evo imas ovde komponente na koje 100% radi http://lifehacker.com/5351485/how-to...inish#hardware |
Pa kako bre majku mu?
ruDAW PRO radi na istoj ploci? Evo sta sam procitao> jedan od legendarnih,a verovatno i najboljih asusovih proizvoda.proveren chipset,opaka za overclock,a na asusovom sajtu imate i najnoviji update bios-a sa kojim podrzava quad core procesore.kad se pojavila,bila je ispred svog vremena.sta mislite:da li bi asus bio lud da za neku "staru" plocu koju je "vreme pregazilo" radi uredno update za nove procesore?svaka preporuka!a na njoj se sa lakocom podize i Mac OS X operativni sistem(10.4)provereno!kod mene radi 2 pune godine i na XP i na OS x Tigru. |
a što ti imaš uvek tako melodramatične naslove topika? "pomagajte", "spasavajte", "hitno"...
iskuliraj malo, navući ćeš se na zub ljudima ko onaj Google pa vidiš kako je on prošao ;) |
Quote:
Za karticu mi je bilo hitno iz razloga sto sam morao da potvrdim ljudima iz Artista koju cu karticu da uzmem izmedju RME 9632 i AIO pa mi je trebala informacija sto pre da bi obavestio ljude zbog narudzbe jer je nisu imali na lageru. A za OSX nisam napisao da je HITNO vec pomagajte iz razloga sto sam dva dana skidao taj OSX koji je navodno odgovarajuci ali ceo dan nikako da ga pokrenem.Radi se o nekoj Turskoj verziji 10.5.5! Instaliram ga i nakon automatskog restartovanja racunara ponovo se vrati na isto,i tako celo poslepodne.Gledao sam i na Youtube ali nista.Dodje mi da bacim komp kroz prozor. Zato sam tako explosivno reagovao.A ako nesto mrzim to kucanje po tastaturi!Bez zamerke! Pomozi ako mozes.Pozdrav |
I dalje se slazem s Arthurom da preterano dramatizujes.
Ima i mnogo gorih nevolja u koje ljudi sa foruma mogu upasti od nenarucene kartice od Artista i problema u instalaciji OSX-a samo da bi se video kako izgleda "MAC"... pa se ne kuka toliko. pozdrav bogi |
Quote:
Ako sam dramatizovao eto necu vise.Ma nisam mislio nista lose. Pozdrav svima |
Quote:
Opet kukas! :banghead: Niko ti nije rekao da se ne obracas, nego da pri tom ne kukas i zapomazes... samo to! Pomocice ti oni koji znaju i bez zapomaganja. pozdrav bogi |
Quote:
|
to ti kažem, ako neko skoči jer deluje da je panika velika i hitna, vremenom će prestati da čita to što tebe muči, pa ćeš i manje koristi od foruma imati. Mi svi sve pregledamo, bar naslove topika, i oni koji su ovde dobronamerni, će uvek ući u taj topik u kojem mogu nešto da kažu pametno i pomognu.
A za osx ne znam šta da ti kažem. Ja sam digao Snov Leopard neku stariju verziju pa updateovao na poslednju, ali imam Asusovu p5k-e ploču i q6600 |
All times are GMT +1. The time now is 11:05 AM. |