![]() |
?ta uzeti ?
Najpre moj veliki pozdrav svim u?esnicima foruma jer ovo je moj prvi tekst na njemu.
I odmah jedno pitanje, nekom slo?eno i komplikovano kao recimo na primer meni a za nekog prosto i jednostavno ..... Imam jedan ra?unar?i? iz 97/98 godine P III na 933 MHz koji godinama slu?i samo za slu?anje muzike preko neke prose?no jeftinije SB zvu?ne katice iz tog vremena i Marantz-a 2285B iz 1978.g. sa 4 odli?ne EV zvu?ne kutije. I sve je to tako godinama radilo odli?no da plemenita SB karice ne ispusti svoju du?u pre neki dan..... I sada tako ..... sedim ku?i pored ra?unara, ?e?kam se po glavi i razmi?ljma koju karticu ponovo da mu uzmem. Trebalo bi Marantza da uparim sa nekom zaista kvalitetnom zvu?nom karticom jer on to i zaslu?uje. Ali kojom ..... !!?!?!? Ako neko ima dobar predlog ja mu se unapred zahvaljujem..... |
Re: ?ta uzeti ?
Polovni SB Live, Audigy cirka 10-15 eura bi trebalo da je sasvim dovoljno za pristojan zvuk za tvoj sistem...
|
M-audio 24/96
|
M-Audio Revolution 7.1 (polovan)
http://lh4.googleusercontent.com/pub...CLbAEKfiTm6nRG Imam je, odlicna karta i prodajem je odavno pozdrav bogi |
Quote:
XAXAXAXA ..... vidim da navr?e? vodu na svoju vodenicu. Sada sam malo pogledao tu karticu i vidim po karakteristikama da bi trebalo da je u redu. Meni u principu nije problem ni unutra?nja ni spoljna kartica, ni novac ako je to u normalnim granicama. Treba mi zaista kvalitetna kartica samo za reprodukciju zvuka koja ne?e da koristi resurse ra?unara i koja je u stanju da ravnomerno isporu?i kompletnu gamu od 20hz pa do 20khz. |
Quote:
Inace kartica se vise ne proizvodi, nema je u radnjama odavno, btw. Ja verujem da ces sam odluciti sta ces kupiti za svoje novce... ma sta, ja ili bilo ko drugi, tebi savetovali. :) pozdrav bogi p.s. Dobrodosao na Rumski! :) |
Quote:
Nema? razloga da se ljuti? jer nemam nameru da provociram. Samo se malo bezazleno ?alim a to mo?e? najbolje da zaklju?i? po tome ?to sam ti napisao da sam malo bolje pogledao tu katricu na : http://www.pcpress.rs/arhiva/tekst.a...5&tekstID=4731 gde je na jednom mestu napisano : "Da je prvenstvena namena ove kartice kvalitetna reprodukcija zvuka vidi se iz pa?nje koja je posve?ena softveru za pode?avanje zvuka i zvu?nika. Tako su mikser i surround pode?avanja veoma obimna, ali istovremeno veoma laka za razumevanje, pa ne?e biti problem da podesite reprodukciju prema svom ambijentu, ?eljama i setu zvu?nika kojim raspola?ete. Tu je QuickSwitch setovanje za one koji imaju poznate zvu?nike, a na raspolaganju je impozantan broj definisanih vrednosti za mno?tvo modela proizvo?a?a zvu?nika. Zastupljeni su Altec Lansing, Creative, JBL, Harman Kardon, Logitech, Klipsch i mnogi drugi proizvo?a?i sa obiljem modela." a to je ba? ono ?to i tra?im. PS Hvala na dobrodo?lici :) |
Hvala svima koji ste se javili da re?im problem?i?.
Kartica je ju?e stigla i ve? uveliko sik?e ..... |
All times are GMT +1. The time now is 04:44 PM. |