![]() |
Multi-Batch?
Hej, drugari, da ne bih okoli?ao, objasniću vam u čemu je problem...
Imam tri miliona lupova razvrstanih u mre?u foldera. E sad... 80% svih tih lupova su na 44100Hz, međutim, zbog nekog mog poslovno-tehničkog komfora, hoću da konvertujem sve to u 48kHz, ali da, ako je to ikako moguće, ne izgubim pet dana u tom poslu. U Wavelabu, kao ?to verovatno i znate, posloji batch opcija, međutim nisam uspeo da shvatim kako da importujem sve te (in folder) fajlove, a da mi ih prilikom exporta (konvertovane) vrati na "matično" mesto. Mo?e li se to uop?te u Wlabu, ili za to postoji drugi program, ili... ...mora ručno? :( |
Re: Multi-Batch?
Moze u wavelab-u sigurno, radio sam to pre nekoliko godina (slicna stvar je bila u pitanju), ali nemam ga trenutno pred sobom, niti ga mogu ikako ponovo instalirati, tako da se nadam da ce ti neko drugi preciznije odgovoriti.
|
Souduaj, souduaj...
|
Re?io. Mo?e preko tzv. varijabli koje se dodaju na output-u.
Mogućnosti su zaista kreativne i brojne, a vi?e o svemu tome imate na 293-ćoj strani Wavelabovog manuala :wink: |
Drago mi je da si resio, a ako te ne mrzi, napisi tacno kako si resio, mozda nekome pomogne ko bude u slicnoj situaciji.
|
Quote:
kome treba, on ce da cita manuEl ;) pozdrav bogi |
eh, da je tako, nisu svi manuelno nastrojeni :)
|
Quote:
pozdrav bogi |
:Dili da nacrta i oboji za ne-piss-man...
Da, wavelab to radi lepo |
Takodje i Sound Forge sa opcijom batch.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:18 PM. |