![]() |
Slusalice koss pro 4aa titanium
Pozdrav forumasi, imam pitanje, dali neko ima ove slusalice, Koss Pro4AA Titanium i kakva su iskustva za studisko snimanje sa gore pomenutim slusalicama. jos nesto, kakva je razlika i koliko utice na kvalitet zvuka, slusalice koje imaju 55 ohm i slusalice koje imaju 250ohm. Gore pomenute, Koss, slusalice su 250ohm-ske. Hvala na pomoci !!!
|
Re: Slusalice koss pro 4aa titanium
ove od 55ohma su glasnije na istom nivou pojačanja pojačala za sluške. Trebalo bi da su te o 250ohma tiše, ali da je kvalitetnija reprodukcija zvuka
|
Pozz Arture,
reci mi i po pitanju kvaliteta, ranije sam procitao da je firma Koss apsolutno ravnopravni igrac sa AKG-om, BD-om, Pioneer-om, Seenheiser-om i td. Dali imas nekih iskustava konkretno sa ovim modelom sluski ??!! |
nemam, Koss su stari igrači na tržištu, vredi čuti i uporediti
|
Ako su u pitanju dva razlicita modela ovaj sa manjom impedansom ne mora po pravilu da svira tishe.
Drugo, isti modeli sa razlicitim impedansama sviraju drugacije |
jees, zato i napisah "trebalo bi" :da:
|
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
:)
Da pogresno napisah.. :) Mislio sam da po pravilu manja impedansa ne znaci glasnije.. Evo moje slusalice su 55R, pa im treba vise gaina u poredjenju sa nekim drugim slusalicama koje su vece impedanse |
http://www.amazon.com/Koss-Pro4AAT-T.../dp/B00008Z1QI
Davnih 80-ih sam imao 2 njihova modela PRO4AAA i HV-2 - Pro serija je u to vreme bila studijski (USA) standard za monitoring - ovo je samo nova generacija tog zvuka - jedino taj titanijum moze biti malo prstaviji u odnosu na stari zvuk. AKG sa tim nema nikakve veze pre Ultrasone. http://www.gearslutz.com/board/remot...dphones-2.html |
Hvala vam narode na odgovorima i trudu. Pronasao sam jedne potpuno nove, pa sam u dilemi dali ih pazariti (oko 100 eura). Dali je realna cifra ?? Moj utisak je da imaju dosta "ravan" zvuk, bez impresivnog basa i visokih. Koristio bi ih za snimanje i monitoring! Misljenje ???
|
All times are GMT +1. The time now is 10:32 PM. |