![]() |
sitacija sa usb kartom
Odjednom mi se počelo dešavati da mi playback prekida usled malo veče internet aktivnosti!!!!! Imam edirol ua-25 na usb....već par godina koristim isti komp i istu kartu i to je tek sad počelo da mi se dešava....trenutno baš sownloadujem jedan torrent i kida mi playback...ima li iko predstavu šta može biti? Neke osnovne stvari možemo preskočiti - nove drajvere, reinstal sistema i tako to...
|
Re: sitacija sa usb kartom
Quote:
|
Mozda malo slabiji komp? Skidanje s neta zna dosta trosit resurse...Koje drajvere imas za ua-25?
|
Quote:
Quote:
|
Ako je modem na usb, moguce je da uzima resurse. Meni se desavalo da mis koji je usb zapinje prilikom kopiranja sa (usb)flasha...
Ako je tako,prebaci modem na UTP vezu sa kompom... |
B.B je u pravu, ako mozes prebaci modem na utp, okupira ti bandwidth na USB-u. To je mnogo jednostavnije od ceprkanja po kolicini resursa za svaki usb, mada i to moze da se radi. Nego, cemu ozbiljan rad na DAW-u mesati sa torrent download-om i internetom, to je samo po sebi losa ideja?
|
Ja imam tu karticu i morao sam ugasit firewire ulaz na laptopu jer mi je bio na istom IRQ kao i usb. Pogledaj sta sve dijeli isti IRQ broj sa tim usb-om.
|
Locirao sam problem...nema veze sa samom kartom, već što mi cpu naglo skoći...internet aktivnost mi nabije cpu "u crveno"...e al sad ostaje pitanje zašto se to dešava...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:14 AM. |