![]() |
Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!
radio neki projekat. podosta audio kanala sa gitarama, i josh vishe vstiova..
svaki je opterecen dovoljno sa plugovima.. sad, to ne bi bio problem da: nisam snimao VOKALE u drugom projektu. i sad bih da prebacim neshto negde, i ne uspeva mi. pokushavam u main projektu da frizujem kanale.. uspeo sam 4/5 audio kanala, i ostalo mi izlecu klasichni send/dont send error reportovi ne mogu da ubacim vokale u projekat jer mi isto izleti c++ visual runtime error valjda.. mada par puta su neke druge gluposti izletale, jednu sam chak i fotkao.. razmishljao sam o renderovanju kanal po kanal ili batch exportu matrice da bih mixao sa vokalima, ali je problem shto nisam zavrshio sa aranzmanom, pa me ovo jako napinje sad.. u pitanju je SX 5. sad cu da probam sa updateom jednim.. ima neko neku ideju? |
Re: Cubase mi ne da da frizujem kanale HELP!
vidi dal ti neki plug in pravi problem (obicno neki vstI) , skoro sam imao nesto slicno kako i ti i samo sam iskoolirao export tj freeze tog vstI-a ...
|
pa ni jedan nece da se frizuje.. :/ mislim krene al zabaguje.. jedino da krenem da gasim jedan po jedan shta znam :/
|
onda klasican export ...
|
Quote:
|
Da li se mozda radi o Win XP pro 32.bita ?
Ako sve to radis u tom sistemu onda je to klasican problem 32.bitnih sistema gde u C5 udaras u plafon sa iskoriscenom RAM memorijom. Znaci, otvori projekat i iskljuci "nepotrebne" VSTi koji ti gutaju RAM ili "predji" na Win7 64.bit i pomoli se da ti svi plug-ins i VSTi koje koristis rade u kompatibilnom modu ako nema instalacije za 64.bit. |
Da li se mozda radi o Win XP pro 32.bita ?
Ako sve to radis u tom sistemu onda je to klasican problem 32.bitnih sistema gde u C5 udaras u plafon sa iskoriscenom RAM memorijom. Znaci, otvori projekat i iskljuci "nepotrebne" VSTi koji ti gutaju RAM ili "predji" na Win7 64.bit i pomoli se da ti svi plug-ins i VSTi koje koristis rade u kompatibilnom modu ako nema instalacije za 64.bit. |
mislim da postoji neki program koji se "integrise" u cubase i isto radi freeze , samo da procackam net
edit http://www.fxfreeze.com/ probaj sa ovim |
hvala ljudi, cu da probam svashta neshto sad kad odem :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:19 AM. |