![]() |
kako se nekad shmekerski miksovalo, danas ko debil klikces misem
8-)
moja poenta ovog topica je da je mis uzasna naprava, sav se zguris ko retard, ako bi moglo ikako bez njega, al ne mere :D <object width="480" height="385"> <embed src="http://www.youtube.com/v/X5ciPfj7ff4?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>Download: FLVMP43GP |
Re: kako se nekad shmekerski miksovalo, danas ko debil klikces misem
Nekad su i racunari zauzimali pola fabricke hale pa nisu radili bolje od danasnjih :wink:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
stani zar nismo pricali o vremenu kada je komp zauzimao pola hale??a odjednom ti u studiju bez loto listica ahahahha.. ne kapiramo se nas dvojca iako smo zemunci...ocu reci danas imaju svi iste sanse onaj ko ima studio od par milki ne znaci da je talentovaniji i bolji od nekog klinca koji budzi matru na pc-u bar u pravcu koji ja furam je tako,a madona neka se prca na ssl-u jer misli da teko treba:rotfl:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ranije je u studio isao onaj ko zasluzuje a sad po kompu "prchka" svako, a kad sa muzikom "prchka" svako, dobijemo ovo sto se danas vrti po radiju i desava u muzici... Upravo je taj "elitizam" odrzavao neki red i standarde, a cim su uveli "samoupravljanje" u muziku sve je otislo do k***a... i ne samo u muziku, danas npr. svako moze da ima i TV stanicu, sa amaterskom kamerom, preuredjenom shupom i nekom droljicom s ulice koja pravilno akcentuje svaku 15. rec a o dikciji je cula jednom, al se ne seca sta je to...
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=_ZSwc...eature=related |
bahahahahha zdrave u srce me dirnu evo i suzu sam pustio/la ccc zasu treba da bude ista boja,ma u miksu cemo da skinemo samo malo svetla i boje dodas i to je to:banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:02 PM. |