![]() |
Rep Power!!!
kolko znam bulletin ima ovu opciju...pa zasto je jednostavno ne aktivirate i mirna bosna nema vise glupih postova i spamera kao google:)..forum ce biti mnogo kvalitetniji i pregledniji ovako nema smisla proziva ko koga hoce i tako u nedogled:banghead:
pozz |
Re: Rep Power!!!
ne znam da li si primetio, ali ja idem okolo i brišem po forumu vaskoliku prepisku googlea i svih nas googlemanijaka koji ne umemo da iskuliramo i pružamo mu zadovoljstvo pa samo punimo govnima i nekorisnim slovima ovaj forum. Tebe lično ipak javno opominjem što si otišao korak dalje i krenuo u otvoreno vređanje istog. Koliko god on to možda i zaslužio, to nije način, i tako se na ovom forumu ne komunicira.
I da, potpuno se slažem da se treba aktivirati Ignore user opcija, ali ne znam kako se to radi, to je već posao za Admina. Google i njegovi postovi koji nisu konstruktivni i ne tiče se teme u kojoj se nalaze, će biti brisani i editovani do daljnjeg, isto kao i postovi usera koji se upuste u raspravu sa njim. Da ga banujemo nemamo osnova jer biti dosadan i lupetati još uvek nije zabranjeno pravilnikom foruma ,a on se posle par banova već izveštio da ne ulazi u direktne sukobe i okršaje vređanjem, osim ako neko njega ne vređa. |
Quote:
Imaju tri dana staza na forumu i napisali jedno pedesetak uvredljivih postova i jos su ozlojedjeni kad im odgovorim... 2. Mozes pogledati da nigde nisam spominjao te nikove, nego da uvek prvi krenu sa provokacijama i podbadanjem oko nekih elementarnih stvari. 3. To su obicno postovi iza postova moderatora koji im daju zeleno svetlo za izivljavanje, recimo posle nase diskusije o snimanju u zivom prostoru i sl. Quote:
Nemam problem da diskusija bude ostrija kao npr. ta, ali tu je bilo i nekih argumenata, i nekog zakljucka, medjutim oni jedino sto rade je da provociraju, bez zelje za ikakvom diskusijom o produkciji... |
Pogledaj detaljnije moje editovanje i brisanje.
Ako imaš neki problem sa tim, javi mi se direktno na private, i prekini da spamuješ forum sobom. Ostali, ignorišite ovog člana dok ne smislimo neko bolje rešenje. Brišem i brisaću sve što nema veze sa topikom u kojem se piše, a nije ni konstruktivno ni zanimljivo za javnost (poput Vračovog i Znakovog opisa Londona :) ) Over. |
All times are GMT +1. The time now is 11:06 PM. |