![]() |
Snimanje benda van "pravog" studija
Evo jedne hipotetičke situacije - klasični gitarski bend (vokal, dve gitare, bas, bubanj) sa kojim si dogovorio saradnju po?alje ti email sledeće sadr?ine:
________________ Zdravo Sa?a, razmi?ljali smo o tvom predlogu da snimamo u ?$?$ studiju, ali bismo ipak radije snimali u Kizinoj vikendici na Avali. Naravno, miksaće? gde ti bude? ?eleo :) Name?taj u kući je uobičajen, ali se lako pomera :-) Dnevna soba je nekih 20kvm, a postoje i dve spavaće sobe od po 10kvm i kuhinja. I sam zna? da ne raspola?emo ničim osim instrumenata i pojačala, svu opremu za snimanje bismo iznajmili na dve nedelje. ?ta da tra?imo? ______________________________ ...I? ?ta bi im odgovorio? Pozdrav, Vasa |
Re: Snimanje benda van "pravog" studija
Quote:
_______________ DIVNO. Najzad rucni rad, domaca hrana, beskonacni broj ponavljanja, vrhunsko zezanje,spontanost i samoupravljanje na sve strane. Uzmi bilo sta sto moze vise-kanalno da snima. _______________________________ |
ne volim internet jer ne mozes da procenis da li je neko ironican
|
al zato lako provališ ko je pametan a ko ne ;)
|
ko da je to vazno na internetu :wink:
|
Meni zvuci veoma iskreno :D
pozdrav bogi |
Kad je vec sve tako sjajno, najbitnije je da u toj vikendici ima hladnog piva! :D To bi bio moj odgovor. :da:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Ja ne bi imao ni?ta protiv, ali bi ih upozorio da neće dobiti klasični studijski snimak, nego ne?to slično. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM. |