![]() |
Cubase + Reason export problem
Poozdrav,
koristim Cubase 5 i Reason 4 preko ReWire i sve sljaka super do exporta...Kad exportujem mix (nebitno da li je realtime ili ne) obavezno mi iz tog mixdowna izostane prvi ton (sempl, sta god) iz matrice ili je nekako skroz izmenjen do neprepoznavanja, i sto je jos gore i sto me jos vise zbunjuje na svakih nekoliko krugova izostane po neki ton iz bass linije...Kada koristim Reason kao standalone i eksportujem matricu sve je kul, sto zanci da je problem u Cubase-u.Da li neko zna o cemu je rec ovde? Ako treba okacicu "normalne" i ove matrice exportovane preko Cubasea. Hvala unapred. |
Re: Cubase + Reason export problem
i ja sam imao problema sa tim jednom , najbolje je da exportujes svaki kanal iz reasona zasebno i importujes kao audio track ...
|
Hvala na brzom odgovoru...Znam i ja da je to najbolje resenje, samo je mnogo dosadan posao da izbacujes trake iz Reasona jer nema opcije za batch export :|
|
mora da ima ... ako upalis u rewire-u vise od mastera ...
|
Mislio sam na Reason standalone...a kad smo vec kod toga nisam jos skontao kako da aktiviram vise od mastera na Rewireu...moze mali tutorial? :)
|
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q1yJsiNVvIo&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/q1yJsiNVvIo&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
|
ovo sam gledao, nije mi to potrebno, ali hvala u svakom slucaju.
|
pa šta te zapravu buni? U Reason ReWire prozoru u Cubaseu štikliraš više input kanala. Oni odgovaraju onim rupama u Reasonu, na zadnjem panelu, gore, audio interface. I onda lepo umesto sve na mixetu u Reasonu, pojedinačne sintove i izvore zvuka guraš direktno u taj audio interfejs, i oni se pojavljuju u Cubaseu nezavisno. Onda lepo u samom Cubaseu izabereš batch export samo tih kanala, i sve ti je tu .
|
All times are GMT +1. The time now is 05:09 AM. |