![]() |
Najdosadnija pesma na svetu je i najbolja...
Cesto smo se ovde na forumu raspravljali o najnovijim hitovima i njihovom kvalitetu.Bas mislim da su konkretno Black Eyed peas bili najvise pominjani na ovu temu.Njihova pesma ''I got a felling'' koju je casopis Rolling Stone za najdosadniju pesmu svih vremena,oborila je rekord prodaje.Sta iz ovoga zakljuciti,neko ce reci u roling stone-u pricaju gluposti,ali ja se sa njihovim misljenjem slazem u potpunosti,mozda je problem u tome sto Black eyed peas imaju 6.000.000 najglupljih fanova na planeti,koji su naseli ''gutaj sta ti se servira'',a pritom ne znaju da besplatno skinu sa interneta pomenutu pesmu.
http://www.mondo.rs/s178198/Zabava/M..._najbolja.html |
Re: Najdosadnija pesma na svetu je i najbolja...
isti taj Rolling Stone magazine je stavio BEP na listu "40 razloga oko kojih bi trebalo da budemo ushiceni u muzickom biznisu"...i stavili ih na naslovnu stranu.
http://www.rollingstone.com/music/news/14639/81860 ta pesma je tako dobra pop pesma, jednostavna - a nije, ima tona hooks i malih melodija koje se urezuju u pamcenje.... takodje ne zaboraviti da je to Rock magazin primarno, i da SVE te liste uglavnom glasaju citaoci tog isto (rock) casopisa |
pored nje ima i ona stvar od pit bulla shto je bila related video za sve na tjubu. ne znam kako se zove.. un dos tres kvatros je hook :/
|
btw dajte link da vidimo top listu..
shto se tiche prodaje, to nije bitno ako prichamo o kvalitetu pesme. i narodnjaci se prodaju, pa je malo njih kvalitettno. |
Realno 'Alejandro' je najglupan i najtupan pesma al je obozavam :D Glupa je do smrti al je isto toliko i zarazna, isto koliko je npr bila catchy i 'who's that girl' svojevremeno, npr...
|
Meni je "? got a feeling" glupa da otkines... SLOVIMA nista tu ne vidim ni zarazno ni efektno... kad je puste na radiju dok vozim, smeta mi da vozim koliko me iritira, pa promenim... ali isto tako znam da svi oko mene, a pripadam mladjoj generaciji, to drze na mp3 playerima, jbga... Pritom, zaista kapiram i BEP i to sto rade smatram da je bilo izuzetno novo kad se pojavilo i kreativno. Imaju zaista izvanredne momente, ali nikada nisam uspeo, i pored sve zelje, da odslusam ceo njihov album... produkcija koliko god genijalna sa jedne strane, sa druge, mene zaista boli glava od cele te atmosfere koja je na disku, bolesno iskompresovanog zvuka bez i trunke bilo kakve prirodne dinamike, prenapadnih vokalnih deonica, narocito onih delova kad "bacaju rime", itd... ali zato sam npr. otkinuo na disk koji je Will I Am radio za Sergio Mendesa, mislim da mi se evo treci izlizao od slusanja...
A "Alejandro" je... ne znam, zaista ne postoji rec kojom bih opisao TO... pored ovog zapadnog smeca, pocinjem da podrzavam ove nase, DZoganija i ekipu, po principu "Kupujmo domace"... jbga, sr*nje je sra*je, ja ne vidim razliku izmedju "Alejandro" i "Insomnije"... |
All times are GMT +1. The time now is 05:42 PM. |