![]() |
moze li sa externog harda...?
.... nakacenog preko USB2.0 na laptop da se vuku biblioteke za kontakt i ostale VSTe..... Nemam dovoljno prostora na internom hardu... Da li je sporije samo pri ucitavanju ili ce se i kasnije odraziti na performanse?
|
Re: moze li sa externog harda...?
Quote:
Inace, u studiju imam 4 x USB drajva sa sound FX (za filmove) koji rade super..(samo sto se sa njih, kad se nadje sound, odmah iskopira na drugi drajv gde je sesion (takodje externi) |
Quote:
|
Quote:
kad sam siguran oko neke linije / beat-a ili sta vec..odma' prebacim u audio. MIDI traku mutiram i sakrijem (ako mi zatreba posle),, i sve vreme radim sa audio onda..seckam , lepim... |
Quote:
|
ja volim midi
|
i ja volim midi, sve do kraja aranzmana...:) Mada od kad kompovi imaju dovoljno muskulature nije toliko bitno.. (osim u omnisphere/trilian kombinacijama kod mene)... Tu moze da zapne, zbog xp 32bit jbg..
|
da ne otvaram drugu temu.. pitanje je skoro jednako.. da li je bolje uzeti firewire hard disk na kojem ce mi biti svi vst ili da uzmem firewire zvucnu karticu ? kad bi jedno bilo firewire drugo bi onda bilo usb(samo jedan firewire ulaz na laptopu jeld), pa me zanima sto je isplativije firewire zvucna ili hard. i da li sta pomaze oko brzine kad se oni eksterni hardovi spoje prek dva usba posto imaju ona dva prikljucka?
|
All times are GMT +1. The time now is 09:13 AM. |