![]() |
Beogradski Sindikat - Diskretni Heroji
|
Re: Beogradski Sindikat - Diskretni Heroji
Quote:
|
Maksimalno poshtovanje za BS,a album je kao i obichno sashio!
Matrice su...ZLO! I ceo grad me zna, kao da sam s' asfalta, i neka misle svi da teshka sam seljachina. Jer ceo grad me zna, pevaljka, manekenka, i svaka kaze da sam ljakse, al' mi ipak da! :D A link cu da bacim gde stignem,svaka chast za besplatan album, mada uvek bih ga kupio, imam sve prethodne oridjinale! |
Ne slusam bas hip-hop a i nisam iz Srbije tak da ne znam za ostale albume, ali ovo mi se stvarno dojmilo, matrice bome zvuce fino...
Meni se u zadnje vrijeme ovo svidjelo, pogotovo matrica a i tekst je vrlo aktualan za HR:D http://www.youtube.com/watch?v=XEHQ4...layer_embedded |
Evo i neko malo drugachije mishljenje :D diskusija i tako to - meni taj sindikat nikako da se svidi, od bitova preko rima do izvodjenja.
Ima medju njima par ljudi da znaju neshto, bilo je par stvari, a i ja sam dosta kritichan, ali nije mi jasno kako neko ko ima sluha i razume se u hip hop moze time da se odushevljava. (valjda se ne uklapam u tu ciljnu grupu il sam prvishe profesionalno deformisan... jbmlg) Meni je to tipichan primer kako udruzeni ljudi puni energije i sa dobrom reklamom kompenzuju za manjak kvaliteta - svaka im chast, ali ne za kvalitet muzike koju rade :D nadam se da nisam povredio nichija osecanja |
Quote:
hahahaha objasnili su fino |
Quote:
|
nismo svi isti ... slusao onako na preskok ... veoma dobro ... miko se gledamo uskoro u 11080 ili preko mosta u 11000 ??
|
Quote:
Same po sebi nisu loshe al nishta specijalno, samo ono, mnogo je bitno kako neshto kazesh, ne samo shta. :rolleyes: |
Quote:
I ovo je moglo bolje, ali ovo je vec mnogo ozbiljniji pristup produkciji. |
All times are GMT +1. The time now is 01:29 PM. |