![]() |
Sta da radim sa *.bin fajlom
skinuo neke library i sve je BIN format (image ili tako nesto)? ... kako to da rezem da bi posle bilo vidljivo za komp?.....
|
Re: Sta da radim sa *.bin fajlom
|
ili alcohol 120%
|
Quote:
|
da, da virtual drive.... Nero nije pomogao pa me je to zbunilo... ovaj Daemon radi posao
HVALA!! |
DaBear, ne moras rezati DVDove, ja sve drzim u *.iso formatu i kad nesto treba samo ucitam u Daemon. Ponasa se kao virtuelni disk.
Nema opastnosti da se osteti disk, nema sporog drndanja sa optickim medijima... Jedino ako hoces da arhiviras disk - narezes ga. Inace *bin ima i pratioca *cue - ali svejedno mozda bi i nero otvorio ako mu das all files da prikaze. Sve su to razni formati imidza CD ili DVD medija... |
Daemon Tools
alcohol 120% MagicISO sva tri imaju virtual drive i potpisujem sve sto je rekao kolega "psionic" ne moras prziti dvd, jedino ako bas zelis. |
ja od kad sam saznao za DEAMON vise ne rezem ni jedan dvd ..samo dizem u njemu.. il zakon za sve te iso formate uzet jedan HD od 1TB ili vise, najbolje USB ii sve programe i library na njeg ubaciti, kad treba instal samo spojis usb disk i sa deamonom dizes sta ti treba i instaliras
|
Imate jos i "ovchicu" Virtual CloneDrive, zadnja verzija je valjda 5.4.4..
Potpuno je free i otvara sve vrste image bez ikakvih problema. Veoma jednostavan i koristan program za te namene. |
All times are GMT +1. The time now is 11:30 PM. |