![]() |
Mala pomoc?! :)
Prvo, pozdrav svima :)
Drugar i ja se "bavimo" hip hopom [bacamo rime :D] i nismo toliko dobri sa produkcijom, a sa hvatanjem melodija na sluh i da ne pricham :rotfl: Pa ako bi neko mogao da "skine" ovu main melodiju i iskuca u midi fajlu, znachilo bi nam mnogo. Link http://www.sendspace.com/file/z2yffk Unapred hvala |
Re: Mala pomoc?! :)
Za koliko para:confused::rotfl:
Naucite se radit u melodyneu... |
Quote:
Evo jedne fantasticne scene ciji sam samo transkript nasao,jer bas nje nema na Youtube,a dve recenice su KLJUCNE za gomilu slicnih postova ovde: Quote:
|
Quote:
Momci, a zasto se uopste petljate sa tim..?? PS ovo me podsetilo na jednu davnu davnu epizodu sa jednim nasim "street dancerom" koji je OK igrao, ali je i mislio da ce isto tako dobro da repuje...uostalom, sta je to ..samo pricas u ritmu..? zar ne? Ne !! Kad se cuo , reko je.."uuuff jbte, mislio sam da ce to bolje da ispadne...nije lako !!" :D:D:D PS - zato postoji sampling - za one koji neznaju da sviraju - samplujes nesto i repujes preko toga...jednostavno - svi to rade u Americi. A kad mogu oni, sto nemozemo i mi ?? |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl: Haha, ziva istina - ta mu je ka' Njegoseva :rotfl::rotfl::rotfl: |
@ Maiv
Pomoglo mi je, skinuo sam demo verziju [ogranicenje na 6 sekundi ali sasvim dovoljno]. Odlicna alatka. Hvala. :jupi: @ DaBear Semplovali bi mi ali kao shto se moze cuti, sa melodijom je smiksana i ritmika, a mi smo hteli samo tu melodiju da iskoristimo, u tome je cela prica. |
All times are GMT +1. The time now is 09:38 AM. |