![]() |
cene 500 modula kod nas
gde se nabavlja, ima li ko u visku i sa cim krenuti..... (samo 1u moduli me interesuju)... znaci svega 2kom:(.... jer je to droga nevidjena pa se ne bih zezao sa 4 ili 8 praznih mesta u boxu.
Znaci, verovatno bi mi radio 512c i neki nivoliki (avedis), mada je i onaj Bogijev dobar...... dajte predlog, a ako neko ima neku jeftinu varijantu, nek baci PM:wink:.. snimam svasta, a npr glavni vokalni mikrofon mi je prilicno cist otvoren i bezmudan, pa bi mu valjalo nesto nabrijano 'dole' |
Re: cene 500 modula kod nas
Kod nas ne znam ko ih nabavlja i distribuira, mada sam skoro dobio telefon od jednog momka koji to radi. Ja svoje module kupujem preko prijatelja u Americi ili Singapuru, pa kada dolaze oni donesu.
PS: Avedis MA5 odlicna sprava. Uz API 512c zavrsava vecinu poslova u studiju. :) |
pa to mi je za sad neka ideja o kombinaciji..... mada, ima basss dosta modula na trzistu
|
mozesh preko artista da nabavish apije.
a ako imash lepe ochi mozda mogu i ostale stvari.. ali uglavnom valjaju samo apijeve koliko sam shvatio a imash pm |
Quote:
Hm, poceo sam da projektujem rack za tri modula sa napajanjem. Pa ako ne zuris i mozes da se strpis nekoliko meseci........... :) Quote:
:da: pozdrav bogi |
super ti je fotka! :grin:
|
samo sto fale trafoi:( :D
|
Quote:
Hm... mozda kao neki MPA4 ili sta vec... diskretni preamp sa trafoima.... to cemo kasnije... Sto si onda trazio "jeftiniju varijantu", ... Tesko ces regularno uvesti kvalitetni transformatorski preamp u API500 formatu ispod $1000 po modulu na komad, sa shippingom i carinskim troskovima. E sad, ako racunas na shverc... to je druga prica... Quote:
pozdrav bogi |
ma salim se ja. MRAZ odlicno zvuci, jedino sto slican tip preampa imam (mada verovatno malo losiji)... a trafoi... mladi se loze na to:D
Ko voli takav zvuk, ovo je full |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:15 PM. |