![]() |
pitanje....
dal bi ste prije uzeli kombinaciju rme fireface800 plus se electronic 2200. ili digi desing rack 003 plus rode k2 i zasto.
skupiio sam pare al se nemrem odlucit. mozda mi vi pomognete. hvala. postovanje. |
Re: pitanje....
FF800 je kombinacija koja ide na Nintendo i Kukubejs a Digi ide sa Pro Tools. Samo je stvar izbora sta hoces, koje okruzenje ti vise odgovara. Ja vec radim na PT i sad ako mene pitas, odgovor je vise nego ocigledan... Nisam samo puki navijac, koristim i jedno i drugo za snimanje i kuckanje ali vise volim PT i miksam u istom.
Realno, greske u izboru nema radi se o dve odlicne karte a pitanje je : Sta tebi vise odgovara? |
a ako si na OSX možeš i Digi terati preko FF800. Plus što je ff800 bolje opremljena karta od Digija.
Ja imam ff800 i K2 I navijač sam, iako koristim drugu kartu za ProTools, ali digitalnim putem, a slušam i usnimavam preko FF :) |
Quote:
ok hvala odlucio sam se i danas kupio fireface+se 2200. ipak jer koristim nuendo a u pt neznam bas nekaj al dalo bi se naucit. mojoj odluci je pridonjelo sto je rme zbilja kvalitetnija karta za snimanje po specifikacijama a meni treba dobar interface za snimanje akusticnih signala gitare i vokala. tako da je to bio moj izbor. kad skupim pare kupit cu bolji mic nesto poput rode il akg. moze close. |
All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM. |