![]() |
Radna stolica
Slažem se za stolicu!
http://www.spinalis.net/new/files/231_b.jpg Imam hacker spinalis i izvrsna je!! Sad ću staviti neke nacrte tu, pa ako ćeš naći koju sekundu da mi pomogneš oko odluka nekih... biit ću jako zahvalna. Odlučila sam SVE promjeniti u studiju! |
Re: Radni stol
Pa probajmo:)
Ali prvo razjasni što sve je neophodno i što može da bude mobilno, i nacrt prostorije itd. P.S.: da Spinalis zna da ima prvo nuspojave i boli još više ali na dugi rok je vrlo dobra odluka. |
Quote:
Već smo to radili prije par godina, pa moram potra?iti. Jako mi je va?na prva i osnovna odluka - da li postaviti sve po duljoj strani ili kraćoj strani sobe (pravokutna je). O tome mi ovisi kakav ću stol tra?iti da mi naprave, pa kad ti to sve stavim, prvo mi to sugeriraj da krenem s tim stolom. Ono ?to mi koči cijeli proces je ?to ne mogu u HR nabaviti azmafon, a staklenu/kamenu vunu ne ?elim koristiti. Dobra stvar je ?to me ovaj put ne koči lova, tako da zaista hoću napraviti najbolje ?to se mo?e. Lo?a stvar je ?to ne znam koliko će sve to dugo trajati, jer slijedeća 2 mjeseca radim... puno. :( A primjetila sam da me ove spu?ve koje imamo psihički ubijaju i nemam kisika.. i nije dobro. Čim izađem iz studija, druga sam osoba. Dakle, treba se rje?iti tih spu?vi pod hitno! |
hacker spinalis? Ima li toga u Srbiju ? Ja sam zadnjih par meseci na onim plastičnim najobičnijim za bašte, i divno se osećam posle višegodišnjeg terora direktorske stolice :)
@Anita samo da objavim koliko mi je drago što si sada tu :) |
Quote:
Mislim da je proizvođač Spinalica u Sloveniji. U Hr ih ima.. ne znam za Srbiju. :( Ovdje http://www.spinalis.net/spinalis.hr/...=102&Itemid=52 pogledaj sve modele, ali nikako nemoj kupovati bez da isprobaš! Ja sam u dućanu sjedila na svim modelima i nije mi odgovarao ni jedan osim Hacker i one 3 puta skuplje. Dakle, svi međumodeli, bilo više ili niže klase mi nisu odgovarali. Tko zna koju bi ti odabrao, tako da nemoj na slijepo. Više manje, ljudi koji mi dođu u studio, ne vole moju stolicu i mnoge sam šalice kava hvatala u zraku kad su na nju nehotično sjedali. :D |
osim modela Pilot, svi ostali su predviđeni do 110kg :( Srpskog distributera nemaju, a ne vidim nigde ni koje su cene...
|
Quote:
Iz staklene i kamene je naprvaljeno barem 90% studija po svetu pa i ti materijali su ponajprije prisutni kod građevinarstva i zna? koliko bi bilo smrtnih ?rtava zbog izolacije, da ne pričam o onima koji rade za linijama tvornica gdje proizvajaju vunu, bilo kakvu, nije to azbest, mnogo vi?e koncentracije jo? vi?e ?tetnih substanci dobije? kad ide? kroz gusti saobračaj!!! Evo alternative, ka?e? da ima? novca, ne znam ba? cjenu, nije ba? mnogo vi?a jednom sam negdje video koliko priblićno i zaboravio (ali + po?ta, carina ipd.) ali pitaj pa poruči ako ti nije te?ko: http://www.rumski.com/forum/showthre...756#post281756 Bez da znam dimenzije sobe, nacrt ne mogu da i?ta ka?em, jeste pravilo po du?ini da je zadnja stijena čim dalje od sweet spota ali mo?da ima? ogromnu sobu pa to nije problem:) Spu?ve... pa ni?ta ne rje?avaju posebno ?to i ne bi deblje deke:) |
Quote:
U Sloveniji su jeftinije naravno. |
Quote:
(Basic verzija) Pa da sad ne pravim reklamu ima i drugih alternativa svakako, osobno nisam nešto istraživao oko toga. Ali i kakva tvrda stolica kakvu pominješ zna biti vrlo dobra low budget alternativa ako ti ne smeta. Moram priznati da Spinalis stolice nisu sad baš ultra high udobne nego tjelo non-stop radi pa i mišiči rade:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:35 PM. |