Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Kontakt 4 pitanje?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34257)

Hepek 09-06-2010 11:39 AM

Kontakt 4 pitanje??

Evo malo glupo pitanje ali nikako da skontam kako radi ovaj Kontakt plejer, ako se nekom da da mi objasni bio bi mu zahvalan punoo,

Pozdrav..

DaBear 09-06-2010 12:17 PM

Re: Kontakt 4 pitanje??

Quote:

Originally Posted by Hepek (Post 281136)
Evo malo glupo pitanje ali nikako da skontam kako radi ovaj Kontakt plejer, ako se nekom da da mi objasni bio bi mu zahvalan punoo,

Pozdrav..

jeste glupo pitanje i pravicemo se da nismo culi.
Cackaj malo...prosto je ko pasulj....a nece da boli ako pogledas malo NI web site...

Hepek 09-06-2010 12:34 PM

je li ti DaBear samo cekas da neko postavi glupo pitanje pa da mozes prosipati pamet?????

AlmaNach 09-06-2010 12:43 PM

Procitaj onaj pdf manual, ako iko detaljnije opisuje svoje plugine to je Ni.

DaBear 09-06-2010 08:44 PM

Quote:

Originally Posted by Hepek (Post 281140)
je li ti DaBear samo cekas da neko postavi glupo pitanje pa da mozes prosipati pamet?????

???? kakav lik !!??
Pa otvoris Kontakt, krenes sa leve strane, citas:
Files - View, Import
(ako ne znas engleski, otvoris recnik) - svako zna sta to znaci...

Libraries - biras biblioteke koje si vec skinuo / kupio negde...(Player ima svoje - nece sve da radi na njemu!!) a i moraju da se autorizuju...

Database - to kad vec nakrcas puno sounda i librarija..

Modules - efekti koje mozes da stavljas na samplve..

itd....citas / probas / cackas / probas sta radi sta itd....

desno imas Ikone koje vec same po sebi govore sta rade...nikakva nauka!!
ajde sedi malo bre....nemoj samo da ti neko sazvace sve !!

Moritz 10-06-2010 08:37 AM

Quote:

Originally Posted by Hepek (Post 281140)

Pa glupa pitanja tome i sluze :wink:
Zar je toliko tesko pogledati manual ili otici na youtube i pogledati kako se koristi !!!!????? ......tolika kolicina lenjosti mi nikada nije bila jasna!!! :banghead::banghead::banghead:

Hepek 10-06-2010 08:58 AM

Pa ljudi nije tako, ovo sto je dabear napisao u zadnjem postu mi je jasno, ali eto da ne gnjavim nikog uredu je:wink:
I usput pregledo sam dosta toga i na jutjuuub i na NI stranici.

idvi 13-06-2010 11:42 AM

Quote:

Originally Posted by Hepek (Post 281136)

Pozdrav..

Ajd nemojmo tako...pa ak znamo ne?to... pomognimo..jer dok tipkamo po tipkovnici prepucavanja mo?emo i pomoć.
Dakle prijatel daj konkretiziraj..?to te muči onak zdravo seljački pitaj ne srami se.
primjer:
..pokrenem Kontakt plejer i nezna ?to sad ili ne mogu ga pokrenuti ili neznam kako dalje a pokrenuo sam ga itd:wink:

Hepek 14-06-2010 06:21 AM

Kada otvorim sepl u njemu na različitim notama svira mi različit tempo, kada idem prema vi?im notama svira brze, a na nizim notama svira mi sporije, to je samo jedan dio koji me muči????

DaBear 14-06-2010 07:12 AM

Quote:

Originally Posted by Hepek (Post 281413)
Kada otvorim sepl u njemu na različitim notama svira mi različit tempo, kada idem prema vi?im notama svira brze, a na nizim notama svira mi sporije, to je samo jedan dio koji me muči????

aha ha ha ha h ha ha ha ha haaaaahhhhhh aha ha ha ha ha ha:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl ::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

???? Pa tako rade svi sampleri !!!!:rotfl::rotfl:

izgleda da si propustio neke osnovne stvari, kad se ucilo o samplerima....:(

All times are GMT +1. The time now is 01:08 PM.