![]() |
cubase 5 vs. nuendo 4 ???
cubase 5 vs. nuendo 4 ???
|
Re: cubase 5 vs. nuendo 4 ???
Batch Export i VariAudio
Meni sasvim dovoljan razlog. |
Quote:
|
googlaj bre
|
Ja radim u C5, jer umisljam da mi je zvuk malo bolji, sto je verovatno trip. Mada mislim da je to potpuno svejedno i da se uopste ne treba zamlacivati oko svega toga. Odavno je prestalo biti vazno u kom sekvenceru radis.
Radi u onom koji ti se svidja... Svi mogu sve... Osim ukoliko ne snimas na 192 kHz, onda ti treba Nuendo, jer C5 ne radi u toj rezoluciji. Meni je i 44.1 sasvim dovoljno. Ali ako ti treba bas 192 kHz, onda moras raditi sa N4. Na drugom forumu smo miksali jednu moju pesmu. Uopste se ne primeti zvucna superiornost PT u odnosu na C5, cak miksevi iz C5 bolje zvuce. Mada je to verovatno do miksa a ne do programa (zezam se). :da: Dakle, najozbiljnije, svejedno je sta koristis, radi gde god hoces, to je sve gotovo identican alat, mada dajem prednost C5. Nekako radim u Cubase jos od Atarija, stvar navike, ponajvise. :ups: |
isto sr...., drugo pakovanje :D i razlika u ceni :da:
|
Quote:
Ok...nema veze ?to se tice navike, jer su C5 i N4 dizajnerski maltene identicni. |
N4 i C4 su 90% isti, u N4 i C5 ima malo vise razlike zato sto je C5 za "generaciju" ispred.
|
DXi podrska u Nuendu. U Cubaseu je nema. Takodje moze da radi sa vecim brojem surround kanala...
|
Quote:
Inace nuendo je isti kao i cubase kad mu se instalira Expansion Kit :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:48 AM. |