![]() |
Slu?alice za mixanje???
Pozdrav ljudi, moram poceti da dobar dio posla sto se tiče mixanja odradim na slu?alicam, jer sam se preselio u mali stan i jos ozenio:da:. do sada sam koristio slusalice samo za snimanje instrumenata, za mix skoro pa nikako, e sad mi treba preporuka koje slusalice da kupim, cifru koju bi mogao izdvojiti je do 100e, ali ne mora biti tako moze preporuka za skuplje slusalice.
Pozdrav svima:wink: |
Re: Slu?alice za mixanje???
Mislim da se ne moze raditi miks sa slusalicama, tako da uzmi nesto sto nije skupo, nije mnogo vazno sta, jer neces nista uraditi ni na vrhunskom modelu ni na jeftinom, tako da je jeftini pametnije uzeti.
|
:banghead: imas pivo od mene google
|
Quote:
Evo ja prvi mixam na Audiotehnica ATH-M50. Imas tu i Beyer-ove DT770,880 itd... AKG-K240 sam isto dugo koristio dok nisam ove cuo ali odlicna sluska. Ima i k271 itd,odlicne... Sennheiser ima odlicnih modela! Ultrasone ima prebrutalnu PRO seriju,to izuva kako radi... Vecina nabrojanog je oko 150-160 evra i koji to monitori za te pare rade bolje,ako covek treba sa tim parama kako - tako da resi iole upotrebljiv monitoring...? |
+1 za audiotehnica ATH-M50.
Meni se najvise svidjaju, izmedju akg 271 i akg 141 i beyera |
Ako vec moras mixati na slusalicama,svakako probaj ovo.Ja sam probao sa DT770 pro i svakako ima smisla.
http://www.jeroenbreebaart.com/audio_vst_isone_pro.htm |
Takodje glas za audiotehnica ATH-M50.
|
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
i jos jedan glas za ATH-M50 ..
Ekstra dobre sluske.Jedine dostojne mixinga na sluskama (prema mom misljenju, naravno)... Pozdrav ;) |
Quote:
Naravno... Naravno da je monitoring neophodan,ali pricamo o prelaznom usputnom resenju,dok se isti ne nabavi... Ipak,ATH-M50 kaze,recimo: <object width="480" height="385"> <embed src="http://www.youtube.com/v/Obvkn7V6nbU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object> Nije Bog zna sta, ali svira... |
All times are GMT +1. The time now is 04:45 PM. |