![]() |
"DBX 266 Project1 "problem!!
pozdrav,
ima li neko ideju sta bi mogao biti problem,dobio sam iz amerike DBX 266 PROJECT1 compressor,ocuvan je kao nov i kupljen je kao ispravan preko ebay,kada sam ga u?alio sve indikacijske led diode rade normalno, onda sam mu doveo ulaz, Mic-preamp-DBX, medjutim u tom lancu sve mi radi osim dbx,nemam na gain reduction led diodama nikakve indikacije da radi gain reduction da li je mozda neophodno i izlaz sa njega odvest na nesto da radi, ili je problem impedansi?? evo i manual njegov DBX MANUAL pozdrav |
Re: "DBX 266 Project1 "problem!!
a da se setis da je usa struja 110v a nasa tj konetinentalna 220v ? :)
|
Quote:
znam drug vidio sam to odmah, umjesto orginalnog ispravljača stavio sam 18V ispravljač od laptopa,ista voltaza i amperaza, on radi ali ne funkcionise mu ulaz, mislim imaju li impedanse ili dbu osjetljivosti razlike u odnosu na eu uredjaje, kontam da nemaju neki drugi standard, jer je dosao iz salt lake city, tamo je i napravljen |
Mislim da je napajanje na tom uređaju riješeno izmjeničnom strujom (AC). To je čest slučaj s američkim spravama.
Tako je na Lexiconu i Kurzweilu. Kod njih je 12V ac. |
Quote:
pi?e INPUT 18 VAC jel to tih 18V kao na ispravljaču od laptopa |
Jok! 18V izmjenične. Da je istosmjerna, pisalo bi 18 VDC. Laptop ima istosmjernu struju na napajanju.
|
Sad sam pogledao u tvom manualu. Napajanje je izmjeničnom strujom.
No, bez brige. Ni?ta ti se nije dogodilo spravi. Samo stavi ispravno napajenje i sve će raditi. |
Quote:
ooooj , pa zbunilo me sto kad samm ukljucio rade sve led diode na njemu ali nema zvuka, nadam se da nisam nesto spalio, dobio sam uz njega orginal adapter na 110V , imal rjesenje jeftino??? |
Ima. Njegovo napajanje ti je samo transformator 220/12V. Nema nikakve druge elektronike.
|
Quote:
hvala puno na savjetu, vec sam covjeku na ebay-u opuco negativan feedback:( |
All times are GMT +1. The time now is 08:00 PM. |