![]() |
Gramofondzije Top 10 mid week
1 Attachment(s)
cestitke Marku na Top10 poziciju (ovoje mid week, jos uvek nije finalna pozicija) ali nema veze. Super je!
Steta je sto nema nikakvi publishing (autorski) zbog sampla koji je u stvari cela pesma..(jer su tu pare od emitovanja.) Ikao je Radio 1 (glavna radio stanica) pustio samo 75 puta prosle nedelje, tu se svako emitovanje placa oko ?50 ! jako mali broj pustanja, inace, sledeci na listi je preko 200 pustanja u nedeljai a prvi (Alicia Keys) 3115 pustanja prosle nedelje (to je samo jedna radio stanica BBC R1) |
Re: Gramofondzije Top 10 mid week
SVAKA CAST!!! :trchi::bounce2::harmonikas::da:
pozdrav bogi |
Sad sam pogledao spot, nije losa stvar! :)
|
Nije usao u Top 10 na kraju, negoje broj 12 - i dalje super !
"Positiva/Virgin’s Gramophonedzie arriving at number 12 with Why Don’t You (26,058 sales)," nije hrdjavo... http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/singles/ |
Druze Vrach ;)
Hvala na postu Nije lose uopste, ja se nisam ovome nadao ni malo. Ladno kad je usla pesma je bila #6 pa je padala. slabo to gura moj label, TinieTempah im je bitniji i Wiley. Od njih ce biti para jos u buducnosti, a od mene ko zna... :rotfl: Nije lose za prvi put :wink: Zovem te krajem nedelje dolazim u cetvrtak pa ako hoces idemo negde, ja castim :D |
Quote:
Ma super je pozicija za dance track. Neki dan sam pricao sa James-om iz Freemasons i on bas kaze, super je za dance track da udje tako visoko... |
svaka cast sefe ! :harmonikas:
|
Bravo Hollywoode!!!!
|
ristekpa.
|
Bravo pogodio si ih u tamo gde su najslabiji.Odlicno uradjeno kao i spot.
P.S.Da si englez verovatno bi bio na broju jedan,taj problem ima i Nemanja Vidic. |
All times are GMT +1. The time now is 10:12 AM. |