![]() |
Cubase 5 Distorzija
Čudan problem, barem meni, se pojavio od kada sam instaliro C5. Naime prilikom preslu?avanja i mixanja audio signala u monitorima mi se javlja distorzija iako level nije ni blizu 0 niti se pojavljuje clip.Kada napravim mixdown u monitorima je isto čujem, a kada taj snimak slu?am na bilo kojem drugom plejeru distorzije nema.Isto tako i kada ispr?im CD na snimku je nema.Dakle javlja se samo kod slu?anja u monitorima.
Obletio sam skoro sve forume koji ne?to govore o tome ali nema ni?ta Na istom compu imam instaliran i Nuendo 3. Na njemu se ovaj problem ne javlja. Mo?ete misliti kako je raditi kada npr. na vokalu čujete distorziju a nje u stvari nema, a vi ne znate jeli je stvarnoi nema ili.......... Ako mi ne pomognete moraću se vratiti na N3. Hvala |
Re: Cubase 5 Distorzija
Vidi da nisi slucajno pojacao control room / monitoring output, skoro se nekom desio slican problem.
|
controlrol room : disable
|
control room je disable
ista stvar |
I meni se cini da ima neke distorzije...Kad resetujem komp, pustim ponovo onda nema. Narocito na vokalima i zivim instrumentima :shock::confused:
|
Mora da mu se ne svidjaju vokali, a izgleda nije neki ljubitelj zive svirke ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:00 AM. |