![]() |
Tune2 Gladiator-problem
Kada loudujem vsti Gladijatir pali mi se firefox( of line & on line) koji me vodi na njihovu stranicu(tune2) koja upozorava da je na mom compu pronađen njihov ilegalan soft. te da se nalazim na njihovoj crnoj listi , te mi ga deaktiviraju pri čemu izgubim sve sounde.
Kako rije?iti problem?Kako se rije?ti crne liste i mo?e li to na?tetiti sistemu. |
Re: Tune2 Gladiator-problem
Reinstaliraj plagin i podesi firewall na kompjuteru tako da ne dozvoli da se gladiator zakaci na internet. Ili skini noviju drugarsku verziju. A mozes ga i kupiti, nije skup, 150 evra.
|
Ne poma?e. UNinstalirao sam predhodnu verziju, INstalirao najnoviju. U firewol COMODO upisao IP adresu koju hoću da blokiram i bio sam miran par dana.Očito je da je ne?to u registriju ?to prepoznaje kada ga loudujem pa ga blokira i poku?ava se spojiti na net iako nisam na internetu..Ima li načina da nađem to smeće.
U svakom slućaju hvala |
"Drugari" iz softversko-muzicko-audio-demo grupe AiR tvrde da ako se instalira neka nelegalna verzija Tone2 softvera (koju su "modovale" druge slicne grupe), kao zastita se u komp pobaca gomila nekakvog spamwera i slicne destruktivne metode zastite, pa su doticni drugari iz AiRa resili da stanu tome na rep kao nelegalnom nacinu zastite softvera i izbacili "preciscenu" verziju istog... :)
Ukratko ako si instalirao neki od ranijih (ne - AiR) verzija, velika je sansa da si pun nekakvih trojanaca i sl. koji su tu kao proizvod zastite lose krakovanih programa firme Tone2 ! Ne pomaze uninstall jer se dotican spamwer ne vezuje za instalaciju Tone2 vec ga se moras posebno resiti! |
Apsolutno si u pravu, ali mo?e? li mi reći kako da se rije?im te za?tite???
|
Quote:
Reinstall vindovza ce svakako upaliti :banghead::banghead::banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 12:05 AM. |