![]() |
Pitch software,koji?
Koji je po vasem iskustvu najbolji software(algoritam) za pitcovanje cijelih traka (individualnih),recimo Melodyne, Time Factory 2 ili mozda neki vst plug in ili slicno?
|
Re: Pitch software,koji?
Ne mogu da vjerujem da niko nikad nije koristio ,ili sam nejasno pitao?:confused:
|
Timefactory 2 koristi mpex 4 algoritam koji je sad ugradzen u cubase 5...tajo da mozes da procesirasu bilo koji od ova dva...Mislim za polifone trake da ces dobiti bolje rezultate nego u melodyne...Mislim da melodyne malo degrdira zvuk..bar se meni tako cuje..pozdrav
|
za pitch-ovanje celih traka najboilje rezultate sam dobio u cubase-u .. znaci pichujes celu traku ..
za posebno editovanje,detaljno i sl. Melodyne .. Mada moram da kazem ako neko ima vremena da se petlja sa tim u cubase-u mislim da je cubase pitch najbolji |
Ja sam se nadao da cu se prelaskom na Cubase 5 resiti melodyne-a, ali nisam uspeo. Jednostavno u nekim stvarima je bolji ili ja nisam provalio sve u C5 (pricam o defalshovanju vokala i monoofonih instrumenata)
|
Za fine radove Melodyne... nema druge
|
cubase pitch se najmanje cuje .. dok melodyne ponekad ima svoj prepoznatljiv zvuk :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:51 PM. |