![]() |
Mackie mr8 ili Yamaha hs80m???
Pravim House i Trance muziku, interesuje me koja je bolja varijanta?
|
Re: Mackie mr8 ili Yamaha hs80m???
Taj mackie nisam slusao ali znam da modeli hr624 i hr824 gruvaju kao da su za diskoteku sto je dobro za tehno. Medjutim oni kostaju. HS80 dolazi u obzir samo ako imas dobro akusticki sredjenu prostoriju i ako su ti monitori udaljeni od zida jer imaju bas reflex pozadi. Inace i oni gruvaju sa vuferom 8' ali sticem utisak da malo muljaju dole. A mozda sam ih samo slusao u losoj prostoriji :) Pozdrav .
|
Hvala druze!
|
Mozda bi najbolje prosao sa adam A7 monitorima (oko 340 evra komad). Oni su super za rad na brzoj muzici tj. elektronici. Dalje, HS80 je vrlo ostar monitor i ako koristis neka arpeggiata (koja umeju da budu vrlo "shpicasta") ima posle duzeg slusanja da ti sprzi sve ganglije u mozgu. Tu je adam odlican jer ima dosta svilenije visokotonce i prijatniji je za rad. Preporucujem da pre nego sto bilo sta kupis, odes i poslusas te monitore u radnji.
|
Quote:
|
Za Adam A7 sam cuo da je odlicna kutija, ali, nema potrebnu dubinu u basu, zato se dvoumim izmedju yamahe i mackie mr8... Naravno, ne bih prelazio taj price range!
|
Quote:
ovaj se na?ika i pravi haus.... :grin: |
Quote:
Pozdrav. |
All times are GMT +1. The time now is 03:41 PM. |