![]() |
Jabar
Komponujem muziku odavno, koristim FL da to polepim, ali do pre mesec-2 nisam imao pojma ni kako se koriste dll. moduli, ni kako se producira pesma, ni?ta.. sve onako ... na uvo, pa ?ta se ubode...
Na ovom forumu sam na?ao gooomilu korisnih informacija i saveta, pa bih zamolio ljude koji u produkciji, a i samom aran?manu dobro plivaju, daju neku kritiku i savet za moj rad.. Ovo je link.. i napomena .. samo je prva stvar (Funk-blues) "producirana", ostale su sirove i tek ?ekaju doradu, popravku i ?minku... http://soundcloud.com/dzabar-jaby |
Re: Jabar
Quote:
music_mix2005@yahoo.com |
Ne?to tako lo?e već dugo nisam čuo, ovo nema veze ni s muzikom ni s aran?manom, ?ao mi je na neafirmativnim riječima, ali trenutno nemam drugih.
Puno uspjeha, pozz |
Quote:
Midi koji si mi poslao ne radi. Nadji u FL funkciju export midi file, i proveri da li radi pre nego sto posaljes. Tema nije losa, pokazacu ti kako da to uradis bolje. |
Quote:
Ja se izvinjavam na prostoti koju ?u upotrebiti, ali parafrazira?u tvoj post: Ovo je sranje. Seri dalje. |
Htio sam reći da si mo?da trebao pričekati da malo bolje nauči? i aran?irati i raditi s programima i sl. Vjerujem da će u kasnijoj stvaralačkoj fazi sve zvučati bolje (standardan proces), ali trenutno je tu previ?e stvari da bi sad konkretizirao neki savjet koji bi sve popravio...
|
Druže, zar stvarno ne možeš da čuješ da ti je skoro sve falš? Moj savjet ti je da...hm...ne znam...Sviraš li ti ovo? Šta radiš ti sa ovim..kako prozivodiš ove kompozicije!? Moram ti reći da ne znam da li sam čuo nešto sa toliko falš tonova, a da se naziva kompozicija ...
|
Da je ovo Rambo uradio vervatno bi mu skinuli kapu!!
|
Quote:
Mogao bih ja da ispravim stvar... al' mi se ne mora... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:44 PM. |