![]() |
Yellow tools Independence Free
Odavno free, ali sam ja tek sad probao.. Ima zvukova koji su zaista vrh !!! Ako neko bude probao nek obrati paznju na akusticne gitare, perkusije i elektricne basove + plus sto su mogucnosti tweakovanja vrh ponude :)).. Zelja mi je da probam njihove akusticne klavire koji inace ne ulaze u taj paket...
Pozz :) |
Re: Yellow tools Independence Free
a ima li ceo independence?
|
Naravno da ima ali i za "celu" cenu - http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Pro_2_5_.html
|
steta..... osecam da je vrhh
|
Pa zvucno da, ali sav njihov softver je do bola bagovit i nestabilan... pa i ovaj Independence... jbga, a semplovi su im jezivi, ali dzabe...
|
Ako nekome nesto znaci, u Forteu ova free verzija ne daje zvuk dok u Nuendu radi normalno!
|
U Nuendu radi bez greske.. Jedino sto mi bagovito radi od njihovog softa je Culture.. Independence je brutalan, jako brz i konkretan, toliko da razmisljam da kupim PRO paket, jedino me muci to sto nigde ne mogu da cujem sve patch-eve klavira sa njega..
NI Core player takodje ima nekih paketa sa ekstenzijama koje imaju brutalne klavire.. Prvenstveno mislim na Berlin i New York ediciju klavira , koji nemaju nikakve veze sa semplovima sa NI Akoustik piano-a vec su potpuno novi klaviri... |
Probaj sa tim Independence da slazes aranzman i videces da se cudne stvari desavaju... opterecuje masinu, krene sa nekim glicevima i sl. Ovako kada se proba sve je ok...
|
Quote:
|
Kakava steta...po meni YT pravi ubedljivo nabolje sample based VST...ali im je GUI uzasan, a veoma su bagoviti i neflexibilni. Ne smem da zamislim Culture sa dobrim midi- loop playerom... kakvi RMXi i slicne zezancije
|
All times are GMT +1. The time now is 08:51 AM. |