![]() |
Unknown artist
He, he, ali stvarno ne znam kako se lik zove,ali na jednoj skorasnjoj svirci koju sam slikao, Big Sisters, bilo je vec ovde, finis se pretvorio u to da,posto je gomila muzicara bila prisutna i neki drugi se malo late mikrofona i evo covek odlicno otpevao i momci odprasili sjajan hit iz pedesetih - I put a spell on you...
Uzivajte. |
Re: Unknown artist
Quote:
Aj' malo za feti?iste - mikrofoni, instrumenti, pojačala, tako to. Pozdrav, Vasa |
Mikrofonski park:
Vokal - AudioTechnica 2010 Gitara(fender+Hiwatt) - AT 2020 Bass Rhodes + Acoustic - sEE 4400 (erotika od mikrofona) Snare Top (dpd) - AT4041 Kick - D112 (pearl 22") Tom + OH (pearl) - AT MB dk7 Amb mic - Behringer B-5 omni (odradio strawa posao) Mix: Mackie Onyx 1640 Bas gitare NEMA! sve sviraju 3 coveka! DAW - Nintendo 3 Produkcija: PT+UAD... |
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Zasto mi se cini da neki bendovi zvuce bolje od originala,a ti si to tako verno zabelezio i isproducirao ''kao da smo bili tamo''.
|
ovo je magija :harmonikas::mase::drunk:
|
Au, pa bas vam hvala :ups: , pa, ovaj, evo, kad je bal nek je bal, pricamo o nekim starim dobrim pesmama kojih.. ..ne zamerite mi, ali ih jednostavno vise nema, pa evo jos jedne,na moj brk, pa nek ide zivot...!
:D Quote:
dinakordilis shurea vulgare... |
Mozes li da okacis ove trake, da miksamo?
|
Ajde videcu, ovo ne bih kacio, mozda jednu pesmicu ali moram naci koju...
Poz'... |
All times are GMT +1. The time now is 10:21 PM. |