![]() |
Boris Blank studio !! Video HiRez !!
3 Attachment(s)
evo na euphonix web sajtu...yello prica o novom albumu i Boris u svom studiju malo demonstrira..!!! Puno sintija, outboarda, mixer itd...radi na Logicu sve!!!
http://www.euphonix.com/artist/profiles/?id=23 skinite video..142MB evo par slika za loznjavu...sto je interesantno, nema neke LUDACKE opreme i sintija..sve je standardno... |
Re: Boris Blank studio !! Video HiRez !!
Do yaya!
Pogotovo mi se svidja akusticka obrada prostora u ovom studiju, o kojoj se na Rumskom toliko prica... |
Quote:
Kad sam ja dosao u London pre 100 godina, i video kako neki ljudi rade (prave muziku / produciraju / snimaju) i GDE to rade i SA CIME...sve ono o cemu smo pricali, nagadjali itd je palo u vodu !! To je isto kao i onaj thread od pre par nedelja od Eroc Prydz-u..te ima ovo, ima ono...covek (kao sto je i sam reko) radi na laptopu !! Mislim, ima ovde lepih sprava, ali nije HIGH END (a'la Gearslutz)..covek koristi ISTI software kao i mi (vidi kamaru kutija naslaganu na policama...ZA ONE KOJI NE KUPUJU SOFTWARE - On dodje u kutiji velicine kao kutija od praska za pranje !! he he ..) Synths - nista specijalno...(ok tui je i dalje Fairlight, ali stoji na polici sa strane!) 2 EMU samplera (!?), Novation, Nord Lead, Kurtzweill..sve "normalni" sintovi....a ni outboardnije vrh... covek samo sedi i "chmara" ...sto bi mi rekli!! |
Quote:
meni se svidja i to sto je sve standardica cak i ispod standarditza, supernova, kurz, waldie, ali alesis Micron mi je najjachi :rotfl::rotfl::rotfl: to je to, covek je bogat ko sotona, a uziva ovako mislimmm, megacarski!!!! :jupi: EDIT: @DB - dzaba pisah, kad ti rece isto to :banghead: |
Quote:
|
Quote:
ali da je ljudski faktor no1 pa sve ostalo, da :) |
Quote:
(kakva vrhunska rech! :wink:) |
Cool - Thanks!:wink:
|
Ako cemo da sudimo po zvuku novog albuma ...hm....imajte samo na umu da i Dieter Meier ima svoj studio koji i nije bas da je tako "nista spektakularno" kao kod Borisa ( pre bih rekao da mu je to atelje za komponovanje).
http://www.euphonix.com/artist/about/dieter_meier.php Mada se u potpunosti slazem, da ko zna da radi i ima ideju alat mu nije od presudnog znacaja...kao ni prostor :wink: |
Quote:
Dieter dugo ima studio u LA-u...koristi ga uglavnom za film mixing..(svoje i tudje filmove...) |
All times are GMT +1. The time now is 01:36 PM. |