![]() |
KonaČno!
Konačno prvi oficijelni spot za "FC Apatride UTD" ikad - Nah with 'em, sa njihovog trećeg albuma "Fireing the truth", koji uskoro izlazi za U.K i U.S.A tr?i?te.
recorded & mixed by ja :) btw, ima tu po youtube puno nekih pesama njihovih bez oficijelnih spotova |
Re: KonaČno!
a da okachish spot? :)
|
|
Vrlo!
Veoma! |
super.....samo se ne secjam....koji je na kraju snare sniman?firchie ili mapex?
|
tvoj deo posla - super. kudos :)
a sad njihov. pevach mi se nikako ne svidja, dosadan je i nije nikakav pevach koliko primecujem. onaj "solo" im nije trebao uopshte. upad u pesmu je malo chudan. ali opet, sa tvoje strane.. odlichno |
Dobar bend ...dobra pesma...
Arture na jutjubetu je bas malo stidljiv ....tih je Kod regeta treba da bije.... Jasan je ali stidljiv... Sve ostalo je strava ..djitre su super... pozz |
Quote:
Niko se nije setio da bi pesma "progledala" kada bi makar melodijska linija refrena bila podignuta za tercu? Ono - bend svira e-mol, a pevač peva in G. Kao npr. Black Uhuru u Youth of Eglington (izvinjavam se ako je to way-out-of-date). Onda bi i miks mogao da bude dobar, ovako su to na?alost samo "dobre boje instrumenata u zadatim okvirima". Pozdrav, Vasa P.S. Voleo bih da sviram u tom bendu, ali em sam mator, em su im sva mesta popunjena. A imaju dobre pesme. Dodu?e, trapavo i ofrlje producirane. |
Quote:
|
@redwater
i?ao je mapex na kraju @Heatman meni se taj solo zapravo sviđa :) a on je takav kakav je, meni se sviđa boja njegovog glasa, a intonacijski nikad nije bio preterano precizan. Plus ?to ne dozvoljava pitch correction :da: @Korenjak Hm, moguće da je do tubeta, bass definitivno nije stidljiv, uglavnom proveramo u malom klubu akademije gde bassista benda utorkom pu?ta regge, i u kontekstu ?anra se dosta trudimo oko njega. @Awacs Produced by lead singer, Abelraheem. Dečko ima veoma precizne i meni neretko čudne ideje ?ta i kako ?eli, iako je povremeno spreman na sugestije :) A sa druge strane uvek dr?i stvari nekako na okupu. A ti se prijavi za bend, ko će ga znati :) Inače ovo im je već treći album na inostranom tr?i?tu, i prva dva su digla poprilično veliku buku u regge vodama i van Evrope. Ispostavilo se da je ovo zapravo negde sve? i veoma drugačiji pristup ?anru nego većina u zadnjih 15 godina. |
All times are GMT +1. The time now is 12:50 AM. |