![]() |
eto 7-ce eto zezancije
drugovi 7 instalirana zvizhdi software kao balkan ekspres lajkovachkom prugom ali kada je dosao red na narodni e tu je nastao problem. shvatate o cemu se radi. moji rodjaci hajpersonik i korgi ne mogu nikako da me pronadju, takodje vazi za sve koji su koristili vodeni auto put. ima li lijeka za to? ne zelim nazad u xp drzavu jer moj laptopasos (i7, 6gb ddr3 itd itd.) ima odlike pravog demokratskog desktopa i uz to predivno suchelje ima.
pomagajte, bacite koje gps koordinate starom saborcu na pp. rispekta i puno pozdrava |
Re: eto 7-ce eto zezancije
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Chika Vaso lakse bi mi bilo dase odreknem starih drugara nego da se po 2. put upustim u avanturu u tu drzavu koju spominjes i to pogotovo sa ovim frisko izdatim supersonichin ultramegagiga laptopasosem...
ali opet me veze nostalgija (i nekoliko projekata) za stare drugare... kad se sjetim tih dana... prepadanje od strane virtuelnog basiste sa sirenom koja udara odma na 100db, brzih easy going jednodnevnih unosnih radova sa hajperom... da li je tom vremenu dosao kraj? |
Quote:
pogotovo na Microsoftovim 64-bitnim sistemima(pretpostavljam da si sa tom "muscle" konfiguracijom poterao Win7 x 64bit:confused:). sad ti je sve stvar kompromisa...čak se ni zvaničnici na Steinbergovom sajtu nisu hvalili kompatibilnošću legalne Cubase(Nuendo)"trojke",Virtual Bassist-a,The Grand2,HypersinicXXL.....i još nekih sa Microsoftovim 64-bitnim o.sistemima......znači-"preboli" nekih 5% stvari koje su ti do sad radile,a sad neće i to ti je to......Grand1 radi,Ivory Pianos takodje,radi ti ona prva verzija Hypersonic-a,ali teško da ima negde da se "nadje" trenutno.......hmmm...... pogledaj p.m. poz..... |
blagodarim Milanche, blagodarim... pa polako istrazujuci mape pocinje jasno da mi bude da me moji drugari nece moci pronaci jer sam udario po win7 64-bit hajveju... no sto je tu je vrijeme je da se upoznaju novi drugari, htio ne htio... :grin:
hvala svima btw :wink: |
Ma radice ti tu 99% stvari. Ubaci ti Nu. 4 ima da budes zadovoljan. Od te nekolicine i koja ne radi, veci je problem jer ne rade sa 4-tvorkom.
A i ne mozemo ocekivati da sve bas iz 2000-te radi. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:59 PM. |