![]() |
Ponovo EQ!!!
|
Re: Ponovo EQ!!!
Pero, posto vidim da si se "prebacio" na plug-inove, volis "virtualne" stvari, sto me od tebe prilicno cudi, jesi li poceo da gledas sliku pecenja umesto da ga jedes, ili pijes vodu sa bilborda na kome je "knjaz Milos"?
Koji bre UAD trident, pa bar ti znas sta je pravo, a sta igracka za "zapustenu" decu.... |
Quote:
Car!:) |
Quote:
|
Heh... Pretera?e malo ovi iz Universal Audia sa tim EQ-ima...
Taman sam pomislio da su na pravom putu, jer je UA EMT 250 i FATSO bio pun pogodak! Nisam probao Trident, ali verujem da to dobro radi. Njihovi EQ-i su odlični... jedino ?to ih ima previ?e :) Imam Neve 1073, Neve 1081, Neve 88RS, Harrison 32c, Pulteci i Pultec Pro, Helios... dakle dovoljno EQ-a za tri naredna ?ivota. Ovaj verovatno neću kupiti... Lepo bi bilo da urade jo? koji dobar reverb... |
mora se od necega jesti ...
|
Quote:
Drugo, ne vidim problem u "virtuelnim" stvarima, ako ti rade pos'o! Da si na bilboard stavio neko pivo umesto "Knjaza", mozzda bih i shvatio shta mi prichash!:rolleyes: |
Quote:
|
ovo je zanimljivije http://www.softube.com/tubetech_cl1b.php
|
Quote:
Ta priča sa 1000 različitih EQ-a je postala krajnje dosadna. Mo?e da bude zanimljivo kada UAD izbaci emulaciju Manley mastering EQ-a, a ovih kanalnih, vintage i bla, bla,bla... aman... Hmm... mo?da je vreme za ne?to zaista neočekivano! Recimo emulacija EQ-a sa Behringer Ultragain Mic 2200 :idea::closedey: UAD-u opra?tam ovaj jo? jedan!!! :uhoh: EQ zbog nedavne varijante sa EMT 250 i Fatso, ali mislim da će ovaj Trident da plane u 3 primerka :) Jedino ko tek sada kupuje kartu, pa da eventualno ne kupi ne?to drugo, a da kupi to... Evo kupiću ga ja, ako mi vrate novce za Helios koji sam kupio, a uključio svega par puta. Dakle, gotovo nov :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:40 AM. |