![]() |
SSL Waves native i duende verzija
Razmi?ljam o kupovini....sad me interesuje dali postoji razlika između ova dva formata u zvuku? Il je samo razlika u tome sto duende/dsp verzija ne opterecuje CPU? Hvala!
|
Re: SSL Waves native i duende verzija
Ima vernika i nevernika sa obe strane...
Neki tvrde da isto zvuce - a neki ne... Imam PCI-e i probao sam i Demo Waves-a :wink: meni licno Duende ima bolju rezoluciju i punch a svojevremeno je kostao manje od plug-in Wavesa gde te svaka dobrodoslica posle godinu dana kosta Waves-ovog WUP plana.(ako si registrovan user) Call V.Negovanovica za Demo probu pa odluci sam:) |
Probao oba i meni isto bolje zvuci Duende (uzeo sam jos kad je izasla prva firewire verzija).
|
a koristi li ko ostale plug-inove na Duendeu, ne samo E ch, g eq i G comp?
Drum strip i to, sigurno radi do j. ? |
X-Eq i X-comp su odlicni mada malo poskupi (probao samo demo). X-Eq je inace Algorithmixov kod portovan i sa novim GUI-em. Drumstrip mi i nije nesto posebno...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nadao sam se da će i UAD uraditi tako ne?to, ali... naravno da nije. Svi bi onda kupovali UAD Solo, a Duo i Quad ne bi kupio niko... |
Staro ogranicenje i dalje postoji. Sad se to zove 32/64/128 slotova tako da i dalje ne mogu da ucitam vise od 32 plugina dok ne dokupim upgrade... A oni su valjda i ukinuli veliki (19") duende - sad je samo mini i pci-express (sa onim razlicitim softverskim paketima).
|
Da ukinuli su veliki 19". Ja sam danas ugrabio jedan polovan sa ebay-a.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:08 AM. |