Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Ableton samplovi pomoc (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29955)

Lipkran 17-10-2009 04:05 PM

Ableton samplovi pomoc

Postovanje !
Vrlo jednostavno pitanje, u abletonovom browseru s ljeve strane, kad otvorim samplove nemogu ih poslusat. Kliknes na jednog i trebao bi se cut. Prije sam to mogao al sam ocito nekaj zmrdo il sam mozda stisnu neki shortcut slucajno. Jel znate mozda o cemu se radi? Sad moram svaki stavit u track da cujem jer mi valja il ne.. koma..

Hvala unaprjed !!

alavuk 17-10-2009 04:28 PM

Re: Ableton samplovi pomoc

u dnu browsera imas da kliknes na slusalice to ti je preview koji trazis

silicon science 17-10-2009 04:28 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Lipkran (Post 259445)
Postovanje !
Vrlo jednostavno pitanje, u abletonovom browseru s ljeve strane, kad otvorim samplove nemogu ih poslusat. Kliknes na jednog i trebao bi se cut. Prije sam to mogao al sam ocito nekaj zmrdo il sam mozda stisnu neki shortcut slucajno. Jel znate mozda o cemu se radi? Sad moram svaki stavit u track da cujem jer mi valja il ne.. koma..

Hvala unaprjed !!

Imas gore ikonicu, izgleda kao Slusalice i upalis je...
Evo ti i grafichki prikaz :)

silicon science 17-10-2009 04:30 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 259449)
u dnu browsera imas da kliknes na slusalice to ti je preview koji trazis

Na vrhu je... Ne znam ima li ga dole.. Moguce da mi je promakao :D

alavuk 17-10-2009 04:38 PM

ne znam koju verziju koristis ali u 8-ici je dole

silicon science 17-10-2009 04:47 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 259454)
ne znam koju verziju koristis ali u 8-ici je dole

E pa... Shesticu :D:D vidis vreme je da se apdejtujem, pogotovo sto sam chuo priche da je midi tajming resen... Mozes li da mi potvrdis to?
Jer u drugom sluchaju ne dam kesh za upgrade, iako su mi dali specijal popus' kao osvajach prve nagrade, jel..8-)8-):ups:
Moram i ove godine da odnesem pobedu :rotfl::rotfl:

alavuk 17-10-2009 05:12 PM

ako mislis na sink sa spravama radi konacno ... ne treba nikakvo podesavanje asio tj onog buffera ... sipas (instaliras) I vozis ... try before buy ... sta da ti kazem ...

silicon science 17-10-2009 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 259457)
ako mislis na sink sa spravama radi konacno ... ne treba nikakvo podesavanje asio tj onog buffera ... sipas (instaliras) I vozis ... try before buy ... sta da ti kazem ...

Aleluja :):):) Konachno... Fala nebesima. :rolleyes::rolleyes:Ondak cu se apdejtovat... Al prvo da prodje takmichenje :D:D

Mika Technika 17-10-2009 06:05 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 259457)

to je ukoliko vozis ableton kao master i preko njegovog clipa kucas midi note da ti sprava svira, ali ja hocu da mi md bude master ili mnm i da koristim njihove sposobnosti a ne abletonove :(

silicon science 17-10-2009 06:14 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 259466)
to je ukoliko vozis ableton kao master i preko njegovog clipa kucas midi note da ti sprava svira, ali ja hocu da mi md bude master ili mnm i da koristim njihove sposobnosti a ne abletonove :(

Kao sto smo i prichali, moguce da je i do mashindrama :confused::confused:

All times are GMT +1. The time now is 01:56 AM.