![]() |
problem sa slikom
pozdrav prilikom ukljucenja pc-a slika se ne pojavljuje na ekranu.ako neko zna resenje ove misterije neka baci koji post.hvala unapred
|
Re: problem sa slikom
ploča, grafička, napajanje... sve je u igri
|
Imao sam pre neki dan vrlo slichan problem, i ispostavilo se da imam busen prashine na kuleru od procesora i da je BlackOut nastajao od zakucavanja machine... Kreni od eliminisanja naj "debilnijih" problema pa "na gore"...
|
Meni se to dva puta do sada desavalo i to na dve razlicite masine...oba puta je bilo napajanje u pitanju
|
Moze bit bilo sto kao sto rekoste... Meni na staroj masini (ovoj sa koje upravo kucam) se desilo isto to... Izvadio pa vratio graficku i whola, radi:D
|
Meni se isto to desilo prije par dana, ali je graficka ispravna i sve ostale komponente... Na kraju se ipostavilo da je se ona baterija na maticnoj potrosila (ispraznila) pa eto mozda nekome i to pomogne :D pozdrav
|
rastavi ga celog i lepo izduvaj i usisaj svu prasinu iz njega, ocisti sve komponente vrati ih i ako to ne pomogne, onda ide sistem eliminacije...
|
Isti problem zadnja dva dana sam imao, malo cam cackao po njemu,ispuhivao prasinu pomjerao kablove i sad radi...:)
|
hey rumovci hvala svima za pomoc.problem je bio u prasini.to mi nikada ne bi palo na pamet definitivno.svi delovi kompa su radili a slike nigde...pre nekog vremena sam imao isti problem ali je tada bio u pitanju los dvd rezac????a pre toga kabl.zahvaljujem svima jos jedared
|
All times are GMT +1. The time now is 08:01 PM. |