![]() |
moj novi video na YouTube-u - PsyTrance
Pozz svima,
Upravo sam zavrsio jos jedan, nadam se zanimljiv muzicki video gde sam koristio snimke sa svih partija na kojim sam bio u proteklih par godina i koje sam snimao mobilnim telefonom [N70 & N95]. Zato je slika malo losija ali ima dosta [meni makar] lepih & dragih uspomena :) Muzika je [standardno za mene] radjena u Renoise trekeru, semplovao sam Ecstasy Rising emisiju i svirao VST instrumentima manje vise... Komentari? Evo ga link & text na engleskom: djnick deetronic - xtc (2009) http://www.youtube.com/watch?v=3SHacx8LPko Style: PsyTrance. Composed in Renoise tracker. Taken from the latest album in preparation: "Psy Xperience" I've sampled Peter Jennings Reporting: "Ecstasy Rising" tv show and created a music video using only video clips from various parties I have been on and recorded using phone camera: - Trance Party on Ada / Belgrade, 2006 - May the 1st techno party - Gradac, Valjevo, 2007 - Infected Mushroom in Belgrade, Kalemegdan Fortress afterparty, 01.06.2007 - Exit, Novi Sad, 2009 - Beerfest, Belgrade 2009 - several private videos with some of my very good friends [greets goes to: Joe, Julienn, Kriss, Max, Natalia, Didi, Jub-Jub, Mefisto, NightKnight, Vezza, Tripo...] Kao sto rekoh, svi komentari su dobro dosli :) |
Re: moj novi video na YouTube-u - PsyTrance
hej, super je stvar, a i od tebe smo navikli na dobre stvari... Svaka chast...
Kad se setim "sta je to u tvojim venama"... Pre neki dan mi je Mika Tehnika pushtao, odusevio sam se... Respect :):):wink: |
Očekivao sam nekog dugokosog koji se puza po travi ... jeli kad be?e taj spot snimljen? Ima li mu 15 godina? :D Svaka čast, muzika je super, a spot ... ne smem gledati kad je devojka u stanu. :D
|
ahhahah, svi smo tu!
ludo i BRZO! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
[p.s. djoe ne dodje po bajs...] |
Quote:
Quote:
jbg, kad sam konj :banghead:nisam stig'o jbg a pravo da ti kazhem i zaboravio sam , kako je bilo na krstarenju? chuo sam da su cak i depche mode nesto dr*ali u Renojzu na zadnjem albumu, odlican prog jos da ubace sequncer i looduilo |
Super a moze i profi i tema i sound....klap...klap
|
Quote:
onaj deo... "дрога је нула, живот је један" :) to je Djurina majica, hehe... a na krsstarenju - do pejdzera :) videces snimke... mozda izmontiram jos 1 video! |
All times are GMT +1. The time now is 04:35 AM. |