![]() |
Tim Commerford -basista audioslave/ratm - a -oprema
S obzirom da mi se njegov ton izuzetno dopada, odlučim ja malko da proguglam da vidim šta on to ima iza sebe- osim osam desetki :D
kad ja tamo, kad ono međuim ! :shock::shock::shock: Pao sam na dupe kad sam vidio ovu kombinaciju.Znači perverzija totalna ! http://i12.photobucket.com/albums/a2...r_timmyc02.jpg I sve to isključivo sa jazz bass-ovima. Evo, samo sam htio da ovo podijelim s vama ... Čista erotika |
Re: Tim Commerford -basista audioslave/ratm - a -oprema
Milinica!
|
Eh, setih se prvog albuma Rage aginst... Kako dobro produciran bubanj, mozda mi chak i naj omiljeniji zvuk snimljenog bubnja ikad :) Bass takodje, i gitara... i vokal. i...
|
Vala jes... Meni je taj album bash, bash drag:)
|
...a kad cujes audioslave killing in the name of...place ti se kako ga upropastise....jutjubujte...
rage,jedan od retkih bendova koje jebeno obozavam...i jedan od retkih bendova koji su uspeli da snime TU MAGIJU na disk ... jezivo .. |
i dodao bih, jedan od retkih mixing majstera koji su u stanju to da odrade - Andy Wallace:)
|
eh malo je ljudi poput andya
|
Quote:
poslushaj ti sve audioslave albume. od produkcije do svirke, pa i samog kornela (koji je sad odlepio).. sve na mestu. |
Quote:
potpisujem |
Ne mogu matori ... jebiga,prosto ne mogu.Tom je meni rage,i ubi me,ne mogu da slusam audioslave...a pokusao i probao .
|
All times are GMT +1. The time now is 05:16 PM. |