Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Pesma (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29700)

silicon science 01-10-2009 11:03 PM

Pesma

Kupio nove zvuchionike pa odma i nova pesma :D:D Trensic..
www.myspace.com/elektribeband

Prva po redu, SuperNova (ni manje ni vishe :ups::ups:)

Ja sam zadovoljan, ovo je da samo mix, bez masteringa... Mada ovaj my space skrlja zvuk skroz :banghead::banghead:

InsaneEyes 02-10-2009 12:10 AM

Re: Pesma

odlicni sweepovi, jel' blofeld?

silicon science 02-10-2009 10:48 AM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 257688)
odlicni sweepovi, jel' blofeld?

Jes, Blofeld je sweep. Bassovi su kombinacija Microwave 1 i Pulse (takodze Waldorf :D).... Tako da se ovo moze nazvati Waldorf trance... Ima i malo soft sinta, 2 ili 3 kom...

Mika Technika 02-10-2009 11:11 AM

ma opasan si ti trenser, znao sam ja to jos odavno!

silicon science 02-10-2009 11:46 AM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 257735)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Everbeatz 02-10-2009 02:13 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 257735)

opasan trenser a jos bolji denser:D

man, kidanje je stvar - way to go!!! thumbsup

Bockie 02-10-2009 03:11 PM

Fusion-punk-trash-electro-rock, sa elementima house-techno-a i r'n'b-a....

:D

silicon science 03-10-2009 03:08 PM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 257752)
opasan trenser a jos bolji denser:D

man, kidanje je stvar - way to go!!! thumbsup

Dobijes ovih dana za mastering ovu pjesmicu :D:D:ups:, sad sam skontao da mi je ovaj dist sint na pochetku "pobegao" od said-chaina pa je zato i preglasan i ne "pliva"...

awacs 03-10-2009 09:39 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 257846)
Dobijes ovih dana za mastering ovu pjesmicu :D:D:ups:, sad sam skontao da mi je ovaj dist sint na pochetku "pobegao" od said-chaina pa je zato i preglasan i ne "pliva"...

Ni?ta ja to nisam primetio, ni Said-Chain, ni Sai-Babu. Ovako kako je - sve radi. Dodu?e, ne razumem se ja u trance, ali mrda mi se organizam.

A ?ta sad tu ima da se masteruje, kad je jedna jedina pesma u pitanju? Mislim, u odnosu na koje druge pesme se radi mastering? Iz ovog dečjeg pitanja sledi (ispravan) zaključak da ja ba? i ne kapiram koji je smisao masteringa u XXI veku? A stvar je super ba? ovakva kakva je... Mislim, ovako "masterovana" kroz MySpace-ovu konverziju zvuči odlično :) Ali to sam samo ja :wink:

Pozdrav,

Vasa

silicon science 03-10-2009 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 257885)
Ništa ja to nisam primetio, ni Said-Chain, ni Sai-Babu. Ovako kako je - sve radi. Doduše, ne razumem se ja u trance, ali mrda mi se organizam.

A šta sad tu ima da se masteruje, kad je jedna jedina pesma u pitanju? Mislim, u odnosu na koje druge pesme se radi mastering? Iz ovog dečjeg pitanja sledi (ispravan) zaključak da ja baš i ne kapiram koji je smisao masteringa u XXI veku? A stvar je super baš ovakva kakva je... Mislim, ovako "masterovana" kroz MySpace-ovu konverziju zvuči odlično :) Ali to sam samo ja :wink:

Pozdrav,

Vasa

Hehe Vaso u pravu si... na mastering u mom sluchaju podrazumevam da gosn. Everlast sredi malo RMS, dinamika je ok, ima bolje slusanje nego ja itd... Ranijih dana je bilo vise posla jer sam umeo da zestoko zeznem stvar u mixu pa je pomenuti gospodin Everlast vadio fleke... Sad sam pazio na ama bas svaki zvuk (kojih ima mnoogo, oko 100 kanala :ups::ups:)...
Side chain i elektronska muzika (barem trance) ne idu jedno bez drugog...Pesma bas iz tog razloga i "pliva"... Mogu ti poslati i verziju bez side chaina pa da chujes te guzve uh... A kad zavrsi Everlast pos'o postavicu na neki share pesmu pa da chujes koliko my space degradira zvuk.. Pesma bukvalno duplo bolje zvuchi..

All times are GMT +1. The time now is 04:45 PM.