![]() |
Konverzija za razumnu cenu
Pozdrav drustvo!
Nedavno sam uzeo MIDAS Venice 160 da ga koristim kao summing mixer. Vecinom radim u PT sa DIGI 002, pitanje je kako za razumne novce izvesti iz kompa 16 kanala :D Bilo bi lepo i vratiti ih nazad u komp ali recimo to nije primaro, za pocetak bi mi bilo dovoljno izvesti te kanale pa STEREO mix snimati na DAT ili stagod.. Svestan sam da u ovom slucaju vazi "koliko para toliko muzike", ali predpostavljam da postoji nesto sto je bolje od DIGIja a sto nije u ceni novog automobila (uzimajuci u obzir 16 vrhunskih DA konvertera) :) Ima li nekih konstruktivnih predloga? Kako biste vi resili ili vec imate resen ovakav setup? Pozdrav... |
Re: Konverzija za razumnu cenu
Ima raznih novih automobila, pa u skladu sa njihovim kvalitetom varira i cena. Tako je i sa konverterima.
Predlazem RME FF800 + RME ADI 8 ili dva RME FF800. Druga varijanta je LYNX Aurora16. Licno imam RME FF 800 + LYNX Aurora 8 i jako sam zadovoljan. Veliki pozdrav i srecna potraga. |
A sta ti fali tom DIGI-ju, i preko optike ukljucis ADAT (par stoja)!
|
Quote:
U principu, dosta bi mi bilo i 8 izlaza dobiti, posto DIGI vec ima 8, pa bih kombinovao... |
Quote:
Razmisljao sam o ADI 8 ili Apogee Ensemble....i sve mi se cini da jeftinije tesko da cu naci nesto sto ce imati smisla... pozzz |
Mozes pokusati i sa nekim ADAT-om, kome je neispravna mehanika, a koji ce ti posluziti samo kao AD/DA konverter povezan preko optike na DIGI. Mogu se pronaci i ispravni i neispravni za relativno male novce.
Veliki pozz i srecno. |
ja se izvinjavam shto upadam ovako...
@spider: koliko je osetna razlika izmedju aurore i ff800? kad cesh na kafu? :) hvala |
i ja moram da pitam..... postoji li adat koji moze da radi 24bit konverzju? Posto i meni treba nesto slicno a verujem da bih bio srecniji sa dobrim, starim ADATom nego Behringerom adda8000:(
|
Evo jos jednog pitanja,da li Ensemble moze da radi kao Ad kovertor bez kompa (mac-a)?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:57 PM. |