![]() |
Problemi sa mikrofonijom !!
Imam neki raspali mikrofon (400 din placen :) ) no problem sa njim je sto se pojavljuje mikrofonija samo tako da bukvalno nikako ne mogu da radim sa njim.
U cubase-u ukljucim monitoring i delay se cuje samo tako i sve je nekako prenaglaseno.Tipa tapnem od sto da se jedva cuje i on to sto uhvati veoma tiho u delay se umnozi glasnoca dok ne postigne mikrofoniju :(:(:( .. Bez monitoringa mi radi posao ali sa njim mi je mic skroz beskorisan:banghead: Pre sam koristio drugi mic koji je bio kvalitetniji i to se nije desavalo mada ne verujem da to ima veze sa micom !! Plz any help:confused::( |
Re: Problemi sa mikrofonijom !!
I te kako ima veze, jer je najverovatnije taj mikrofon tzv "Omni" usmerenja, tako da hvata i ispred i iza njega, prakticno u 360 stepeni, tako da je sa njim bolje raditi, ako se vec mora, sa slusalicama koje su "closed' tipa. Taj raniji "kvalitetniji" mikrofon je po svoj prilici bio kardioidan, i nesto manje osetljiv...Znaci nista zvucnici, i po mogucstvu ZATVOREN tip slusalica.
|
Quote:
Hvala,nisam znao da je do mica |
Bez obzira sto je omni (sta god to znacilo za 400 dinara)!
Umesto da bacis jos 400 dinara za sluske ( za te pare je izgleda standard omni)! Mozda je bolje da prodas stari mikrofon(od 400 dinara) i dodas jos 400(koje si namenio za sluske). I odes u Botacko sa devojkom na pizzu (neka ona finasira vopi)! I za 800 dinara uzivate u hrani i muzici (doduse za klonje i liftove), a ne da se zlopatis sa omnijem! |
udri druže Lacky! :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:13 PM. |