Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Kako da vratim RME u nuendo? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29435)

OFF 16-09-2009 02:31 PM

Kako da vratim RME u nuendo?

Ima li neka fora routinga da mogu nesto iz RME mixera (sto vec izlazi iz Nuenda, pa se sumira na vise kanla u RME total mixu), da vratim kao stereo mix u Nuendo ili Wavelab?.. Znaci da neku master shinu iz RMEa snimim nazad bez izlaska iz karte i d/a pa a/d

Everbeatz 16-09-2009 03:27 PM

Re: Kako da vratim RME u nuendo?

i mene ovo interesuje..mada mislim da ne moze

kejkz 16-09-2009 03:45 PM

Na izlaznom kanalu kliknite prvim dugmetom drzeci control na tastaturi na ime kanala. Pocrvenece, a korespodentni ulaz ce onda nositi signal iz programa, i mozete ga snimici time ocete... to u praksi znaci da ce, ako signal saljete prego analog out-a 1+2, recimo, taj signal biti dostupan na Analog in 1+2...
eh, deco, deco, godinama ja pisem o tim sranjima, imate i uputstvo na rumski portalu, a vi nista ne pratite... sedite, obojci 1

boggy 16-09-2009 03:49 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 256158)
................
eh, deco, deco, godinama ja pisem o tim sranjima, imate i uputstvo na rumski portalu, a vi nista ne pratite... sedite, obojci 1

:rotfl:
:banghead:
:rolleyes:

pozdrav

bogi

InsaneEyes 16-09-2009 04:09 PM

korespodentni ulaz :rotfl:

Arthur 16-09-2009 04:48 PM

tako profesore, recite im!! ja ovo znam već 5 godina, i ništa nemam veći prosek ocena od ove dvojice zabušanata :twisted:

Everbeatz 16-09-2009 09:18 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 256158)
Na izlaznom kanalu kliknite prvim dugmetom drzeci control na tastaturi na ime kanala. Pocrvenece, a korespodentni ulaz ce onda nositi signal iz programa, i mozete ga snimici time ocete... to u praksi znaci da ce, ako signal saljete prego analog out-a 1+2, recimo, taj signal biti dostupan na Analog in 1+2...

mnogo ste strogi profesore, zalicemo se direktoru:D

peruzza 16-09-2009 10:55 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 256162)
korespodentni ulaz :rotfl:

"Internal routing" ako se, ovako raspolozzen*, dobro secam!!!

To je RME-ov signature, 1000 X sam to upotrebio, nema patch-evanja, nema izlaska iz digi-domain-a, nema routovanja iz DA u AD i to..., sve je 1 na 1, jedna od najzbiljnijih "advantages" RME-a u odnosu na ostale karte u toj klasi, a, sto je najvazznije, ne placaju me da ovo pricham! Stvarno korisno!!! Napravish preset i aj' zdravo!

Ako zapne, na PM!

Pozz.!

* Taschtta mi donela neku domacu iz tazbinu, pa...!:pijanci:

OFF 17-09-2009 07:59 AM

ma ja sam to znao, nego pitah zbog ostalih:( :D

Hvala!!!!!!

All times are GMT +1. The time now is 07:02 AM.