![]() |
Majstor A.Dijanovic odgovara
Pozdrav prijatlji,
Pre nekoliko dana odneo sam jednu staru fendericu na kompletno sredjivanje kod gospodina Aleksandra Dijanovica (ima covek sajt, pronadjite ga i vidite sta covek radi ako vas zanima) koji pored servisiranja gitara iste i sam izradjuje. Covek posao odradio odlicno (toplo preporucujem svakome). U prici uz kaficu po obavljenom poslu nekako dodjosmo i do ove teme, da ne duzim, covek ima dosta posla ali je obecao da ce ovde preko ovog foruma probati da odgovori na eventualna pitanja vezana za el. gitare (pravi i bas gitarice) tako da mnogi mogu da vide i pitanja i odgovore. Nemojte se ljutiti aku odgovori malo nekada kasne (a kasnice), racunari mu i nisu neko posebno interesovanje (nije da bezi od njih ali razumete o cemu se radi). Dakle gospodo imate mogucnost da vam na vasa pitanja odgovori covek koji pravi gitare vise od 15 godina. Budite ozbiljni, strpljivi i konkretni. Nemojte da se covek uplasi ili da ova tema predje u nesto neozbiljno, jer tada svi gubimo. Nemate cesto sansu da besplatno o vaznim stvarima koje muce gitariste komunicirate sa ovako kompetentnim covekom. Dakle, ako ima zainteresovanih za ovu temu, pucajte. Jos jednom, covek se zove Aleksandar Dijanovic http://www.guitar-dijanovic.com Ja cu se potruditi da covek odrzi rec i odgovori na pitanja. Da ne bude zabune, covek ce se registrovati ovde i licno odgovarati na pitanja. Pozdrav jos jednom |
Re: Majstor A.Dijanovic odgovara
Hvala na lepim recima. Ja sam Aleksandar Dijanovic , zaljubljenik u gitare, majstor, proizvodjac i serviser. Kao sto je obecano pojavio sam se na forumu i pokusacu da dam odgovore na neka pitanja koja vas muce u vezi vasih gitara.Bice tu i prakticnih saveta ako su potrebni. Moje prisustvo zavisice od vaseg interesovanja . za pocetak neka to bude par puta nedeljno a kasnije cemo videti...Za ozbiljnije probleme pronadjite kontaktena mom sajtu pa cemo ih resavati. pozdrav svim gitaristima i basistima i onima koji tek nameravaju da to postanu
|
Za početak, dobrodo?li, nadam se da će i Vama ovo biti od koristi. U zdravlje!
|
Hvala za dobrodo?licu !
Vidim da se ovde okuplja dobra ekipa i bi?e mi zadovoljstvo da se dru?im sa vama . Pozdrav ! |
Pozdrav, moja saradnja sa A.Dijanovicem je pocela pre dve godine kada sam, po preporuci, narucio fretless vrat za moju bas gitaru. Vrat je ekstra odradjen (javor i orah fingerboard). Kao nastavak nase saradnje je i nova bas gitara koju sam narucio - 5 pc necktrue konstrukcija od egzoticnog drveta (wenge). Veliki pozdrav !
|
Veliki pozdrav !
Zahvaljuju?i ljubavi prema muzici i el. gitarama i basovima stekao sam prijatelje u ?itavoj zemlji.Ne mora razlog za kontakt da bude uvek neki problem sa instrumentom.Mo?emo da popri?amo i o na?im subjektivnim razmi?ljanjima na ovu temu. http://www.guitar-dijanovic.com/ |
Quote:
Posetio sam Vas sajt, g-dine Dejanovicu, i svidelo mi se ono sto sam video. Interesuje me gde se nalazi Vasa radnja (radionica) - verovatno nisam zagledao dobro na sajtu, koji lak koristite za lakiranje gitara i koliko bi me kostalo (kod Vas naravno) farbanje i lakiranje tela gitare (USA model, mimalo pazen i mazen, u crnoj boji)? Hvala, i puno uspeha u radu. Pozzz Dragan |
daj boze da ovde jedan te isti lik sam sa sobom ne prica:ups::confused:
|
^^hahah lici
btw. moj drugar je radio bass kod ovog gospodina, ima ga na sajtu... ajde sto je prvo sve netacno spelovano na bassu ( tipa manufctred umesto manufactured, mislim cemu engleski na gitari ako ga ne znas i ako neces da se potrudis da izgraviras tacno reci), nego sto je posle mesec dana morao da nosi bass kod Žana da mu ga dovede u sviracko stanje... |
E, ljudi, ja se taman obradovao da se pojavio jos neki dobar graditelj gitara u ovoj Srbiji, kad ono mucak. Imao sam priliku da pre par dana probam gitaru koju je kupio tip iz Nisa (nalzi mu se u studiju). Pa imao sam squiera (standard) koji je bio pet puta bolji i isto toliko puta jeftiniji. Prosudite...
Mozda se i g-din Dejanovic i ppopravio um medjuvremenu, ali ovo je bljak |
All times are GMT +1. The time now is 04:03 PM. |