![]() |
psihologia placebo paranoja vasa iskustva
iskustvo. pre neki dan grmelo sevalo izuvalo iz gatca opaljivalo, kao bole me uvo, ali samo mi proslo kroz glavu sta ako su mi munje ostetile zvucni sistem i mehaniku?
od tada nonstop cujem kako mi levi monitor zvuci par % glasnije nego desni, koje god sluske da stavim imaju mi mnogo vise visokih nego pre. jos mi monitori nisu upareni, razlika u serijskom broju je par primeraka. iako imam 5-6 surge protektora i znam da sam umislio ja ove stvari realno cujem. zvuchi kao imbecilija, i know, but mozak choveka = Wut??? O.o |
Re: psihologia placebo paranoja vasa iskustva
Quote:
Pozdrav, Vasa |
apsolutno.. meni se desi da ponekad neko preuzme "bridge" i odvrne monitring nenormalno..
odmah skochim da stisham, i rasteram bagru odatle.. chim sednem tripujem da sve zvuchi drugachije.. da li je placebo ili mi se ushi polako vracaju u normalu posle tolike buke, ne znam.. znam da svaki put pobesnim, i malo mi fali da napravim scenu.. kad se smirim sve je normalno ali da, mozak previshe utiche na to shto chujemo |
pomerio sam taj desni monitor sto mi je zvucao budjavije iz coska u koji sam ga bijo nabijo i gle cuda, sad radi fantasicno :D
da iskoristim priliku da se po'falim novom fensi atmosferom i novim rasporedom http://i230.photobucket.com/albums/e...hearts/ajz.jpg |
Pusti barem malo dnevnog svetla :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Pod uslovom da je bio dan kad si fotkao (14:08) |
neskodi nekad malo darkeraja darkegaja i darkevlaja :rolleyes:
|
Quote:
@InsaneEyes: Lepo ti ja rekoh da te je grom naterao da čuješ ono šta je oduvek postojalo (ama nisi hajao). Pozdrav, Vasa P.S. A ono Yamahe MSP5? Jbg, kad Honda još uvek pravi samo zvučnike za auto:wink: |
dada, to su monitorzi sa dushom :)
honda monitorzi to bi bilo ludzilo :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 03:06 PM. |