![]() |
Samplitude 11pro?
Pozdrav svima , ja poprilično dugo radim s Cubaseom i Nuendom(raznim verzijama-trenutno SX3 i Nuendo 3) ali sam nedavno skinuo demo Samplitude Studio 15 trial i iznenadio se kako se s tim programom brzo dođe do dobrih rezultata pri mixu. Vidim da je verzija Samplitude 11(i Sequoia 11) nedavno iza?la pa me zanima ima li neko iskustva s tim programom(znači prednosti i nedostaci u odnosu na Cubase po?to radim na Windows).
pozdrav i hvala. |
Re: Samplitude 11pro?
Ja vec duze vrijeme radim s tim programom(ver 10)i mogu ti(prema mom skromnom misljenju)reci da sam super zadovoljan.Ne zelim pocinjati raspravu o sabiranju itd. ali krajnji rezultat (mixdown)nema veze sa recimo sx(po meni puno bolji sound).Rad je prilicno lagan,trosi puno manje cpu,imas cak i elastic audio(zamjena za melodyne),kvantizaciju audia,pretvaranje audia u midi itd.Do nedavno sam koristio sx za midi,stvar navike ali su sa samp10 to super rijesili tako da sada sx niti nemam instaliranog.sve u svemu moja preporuka(mada ja imam narodnu verziju)
|
Npr jedna od prednosti je Vandal virtual amp koji dolazi jedino bundled sa 11 pro verzijom i stvarno dobro zvuci
http://vandalamps.wordpress.com/ |
Odlično , thanks.:wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:58 AM. |