![]() |
pomagao drugu da snimi bubanj..slike!
5 Attachment(s)
neki dan sam pomagao ortaku da snimi bubanj za njegov EP (4 pesme)..
on je iz nasih krajeva (Zagreb), i trenutno radi u studiju gitariste iz legendarnog benda Gang of Four (Andy Gill). On je postavljao mikrofone, okretao faze, ima mega starog Ludwiga, i do jaja ga je nastimovao...ja malo namestao gejnove i postavljao kompresore dok je on svirao... 2 dana je namesto zvuk i ispalo je do jaja!! No EQ, samo malo kompresije na overima i room mikrofonima..zvuk veliki, mastan!! Ako se slozi postavicu neki stereo stem (jos ima da odsvira gitare i bass i da otpeva sve -sam!) potrajace.. Snimano u Logic, kroz stari Neve (broadcast verzija)... |
Re: pomagao drugu da snimi bubanj..slike!
3 Attachment(s)
jos par slikica..
|
Andy Gill je gitarist Gang Of Four :)
|
1 Attachment(s)
outboard..
|
2 Attachment(s)
[QUOTE=DaBear;252825]outboard..[/QUOTE i jos malo outboarda
|
hocemo zvuk :)
...kako ti se svidja JZ Black Hole majk, i taj Ridge Gas Cooker Mic Pre? |
Jbt. koliko ovo sve perverzno izgleda!!! :) Voda na usta, svega mi! Jedva cekam da cujem!
P.S Kako bre mozete da radite sa apple mishem!!! Ulepsajte sebi zivot i uzmite normalnog misa! :) |
Quote:
(taj je ugradjen u Euphonix miksere i u SSL Duality i hvale ga svi Pro Tools useri..) ja se jos navikavam, ali mi je sve bolji i bolji... |
Ma kuglica manje vise (plus je neprecizna) nego taj mi oblik toliko umara ruku da popizdim svaki put kad ga pogledam! Zato lepo Logi BT i caaaoooo! Ne treba ni dongle :)
|
ima o andy-ju i tom njegovom studiju u nekom od proslih brojeva tape op-a. nikad nisam bio neki postovalac gang of four-a ali simpaticno prica covek, zanimljivo je videti kako se ophodio sa pepersima dok su bili klinci.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:19 PM. |