![]() |
Koju opremu bih mogao da uzmem za 4000 dolara?
Zdravo narode, imam pri ruci oko $4000 koje mogu da potrosim na opremu za studio. Sad, trebaju mi vasi predlozi (saveti) sta bih mogao da uzmem za te pare. Moj set-up u momentu izgleda ovako:
Audiophile 2496 PCI saund kartica Focusrite Voicemaster pro priemp Rode k2 mikrofon Mackie HR824mk2 zvucnici Sta mislite, dal bi bilo pametno zadrzati zvucnike, mikrofon i preamp (posto su jako solidni) i jednostavno samo dodati neki odlican audio interfejs kao sto je RME Fireface 800? Takodje nisam siguran dal bi bila dobra ideja da prodam svu opremu i da time podignem budzet na jedno od prilike $6000 i da uzmem nesto drugo? Molim, sve sugestije dobrodosle! Hvala unapred... |
Re: Koju opremu bih mogao da uzmem za 4000 dolara?
Zavisno od tvojih potreba,treba li ti visekanalno snimanje ili ne.....Ja bih za sigurno uzeo bolji preamp,recimo GreatRiver ili neki Neve klon ili ako bih hteo channel strip ISA-220 ili bolje Avalona .Svakako bolji DAW interface,RME Fireface800 ili TC konnekt 48 ili pak samo solidniji AD-DA konvertor,recimo RME ADI-2 pa ostavis Audiophile,ako radis u Pro-toolsu.Ako imas potrebe za visekanalnim snimanjen dodao bi i neko 8-kanalno mikrofonsko pojacalo,recimo Audient ASP-008 ali tu onda u pricu dolaze i ostali mikrofoni......Mikrofon i monitore ako ti odgovaraju nemas potrebe menjati.
|
Re: Koju opremu bih mogao da uzmem za 4000 dolara?
Hvala mnogo, sad znam od prilike sta cu da uzmem. Pozdrav!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 06:48 AM. |