![]() |
midi usb kabal : pomoć
Pozdrav veliki svima!
Imam problem sa usb midi kablom, kada ga ustekam u komp komp javlja USB Device Not Recognized. Kabal radi na recimo na drugom kompjuteru dok na ovom novom nema sanse da proradi. Do cega moze da bude ? ovaj kabal nema nikakve drajvere. Kako da rijesim problem? Hvala unaprijed!!!! |
Re: midi usb kabal : pomoć
Proveri da li ti rade usb portovi. Da li radi kada ubacis flash ili neki drugi uredjaj?
|
Quote:
rade portovi,cak sam probavao kabal na druge komjutere i radi normalno sve,prepozna ga odmah,dok na mom novom komjuteru nema sanse da ga prepozna! ne znam do cega moze bit :mad: |
ako ga kacis na prednjoj strani kucista i to hoce da pravi problem...
Pozz |
Quote:
|
Quote:
Ljudi rijesio sam problem :) ovako midi usb cabal nije htio radit na intel procesoru probavao sam na vise racunara i nije htio ni na jednom!! dok na amd procesoru radi!! cudna pojava :) eto ako neko bude imao problem sa midi usb,moze znaci i ovo bit problem procesor i ploca!! |
probaj da nadjes najnoviji usb driver za tvoj chipset, mozda ces resiti problem.
|
Quote:
probao sam i to skinuo instalirao ali nije moglo. obzirom da sam uzeo nov racunar samo sam zamijenio za drugi racunar i sada radi kako treba kabal. |
All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM. |