![]() |
Roland U-220
Nisam siguran da li je ovo pravo mesto za pitanje, ali da pokusam :grin:
Skoro sam kupio svoj prvi midi hardverski sint - Roland U-220 modul. Moze li neko da me posavetuje kako da napravim kopiju postojecih boja i postavki na PC i nakon toga resetujem modul na deafault ili fabricku postavku? Imam emu1212m, a od sekvencera koristim Cubase SX. Unapred hvala i pozdrav :jupi: |
Re: Roland U-220
http://www.partnersinrhyme.com/pc/PCMidi.shtml
imas ovde librarian/editor za PC za U220...zove se Lib220 samo to je sve staro ..i pitanje je da li software radi na XP ili Visti....davno je to bilo!! |
Hvala puno prijatelju, pokusacu...
|
Mislim da sam uspeo da snimim trenutne presete kroz Cubase SX u PC, ali ne mogu da provalim Factory reset u modulu. U uputstvu pise da to radi samo servis... Ako sam dobro razumeo, citajuci tu i tamo, trebao bih da imam originalnu PCM karticu ili midi fajl sa originalnom postavkom. Da nema mozda neko nesto od toga?
:shock::shock::shock: |
Ako vec imas Cubase SX, dovoljno je da ukljucis midi recording, aktiviras DUMP ALL sa modula i sve ces postavke i boje usnimiti u cubase. Kasnije pokrenes reprodukciju i sav sysex koji si snimio ces vratiti u modul. Naravno vodi racuna o pravilnom povezivanju midi kablova.
|
Reset modula je u meniju, DATA/INIT/ALL. Nije potrebna nikakva kartica.
|
Emagic sound diver ti je program za te stvarcice...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56 PM. |